Știri interne

Horoscop complet Mariana Cojocaru pana in 2025

Horoscop complet Mariana Cojocaru pana in 2025

Berbec- Se transeaza situatii care stau in coada de peste, la limita. Ma refer la chestiuni de suflet, care tin de viata personala. Un plus de intuitie si creativitate. Relatiile cu cei mici sunt foarte importante, nu-i scapati din ochi. Eclipsele predispun la accidente si exista risc crescut de pierderi de sarcina.

Taur- O perioada cu decizii in cariera si viata de familie. Axa de Destin din Leu si Varsator si Eclipsa Totala de Luna va atentioneaza asupra castigurilor si cheltuielior pe care le puteti face in anul care vine. Fiti cumpatati si chibzuiti. Soarele din Leu si Eclipsa de Luna din Varsator va vrea atenti la tot si la toate. Pentru unii se anunta reintregirea familiei, reuniuni, revederi prieteni/colegi.

Gemeni- Deplasari si comunicare. Mercur Retrograd din Leu si Eclipsa Totala de Luna din Varsator se vor un preambul la ceea ce urmeaza sa se descopere din trecut. Repuneti in drepturi pe cineva, luati atitudine, rediscutati subiecte abandonate din diverse cauze: lipsa de timp, preocupari care va umpleau pe deplin timpul pretios. Revederi cu prietenii de suflet si cu persoane importante din import.

Rac- Exportul de relaţii e important în viaţa voastră. Aventurierii o păţesc, şi-o fură de la realitate. Trădările în amor sunt aspru sancţionate de Eclipsa Totală de Lună de Lună din Vărsător şi de planetele retrograde din Capricorn. Unii pot primi cartonaşe galbene şi roşii pentru netrebnicii şi nebunii de alcov. Familiştii adevăraţi ai zodiei vor fi ocoliţi de astfel de aspecte astrale.

Leu- Dharma în conjuncţie perfectă cu Soarele şi Karma în conjuncţie perfectă cu Eclipsa Totală de Lună vor să nu vă expuneţi la niciun fel de risc ce ar putea să vă afecteze sănătatea. Risc de alunecări, de luxaţii. Nu luaţi medicamente în exces. Dacă sunteţi însărcinate aveţi nevoie de protecţie din partea partenerului de viaţă şi familie. Însărcinaţii zodiei cu obligaţii sociale vor trebui să ţină casa şi familia,da?

Fecioara- să fie atenţi la schimbările care urmează să se facă acum la locul de muncă(Eclipsa Totală de lună şi Karma). Mercur Retrograd este în Leu, deci atenţie la duşmani, la persoanele care vă pot bârfi pe la spate şi/sau vă pot pune piedici în ascensiunea profesională.

Balanţa- Dharma cu Soarele în Leu fixează prietenii de suflet şi le elimină pe cele nepotrivite(Eclipsa de Lună şi Marte Retrograd). Marte Rx taie răul de la rădăcină. Luptaţi să rezolvaţi chestiuni presante, care vă macină de mult timp. Fiţi eficiente în tot ce faceţi şi rezolvaţi cât de prompt puteţi. Venus în Fecioară vă dă protectori de tip femeie(Venus planeta femeilor). Vă susţine sănătatea, afectul, intuiţia, viaţa.

Scorpion- Cuadratura la Soarele natal pe care o face Axa Timpului din Leu şi Vărsător se vrea credinţă adevărată, vie, constructivă şi nu distructivă. Relaţii complet lipsite de iubire între cuplurile Scorpion- Săgetător. Apa providenţială a Scorpionul stinge focul Zodiei Săgetător. Relaţii proaste, imposibile în viaţa reală. Incompatibilităţile sunt distructive de destin, deci ţineţi cont de cine să vă feriţi.

Săgetător- Compatibili sunteţi cu Leul şi Berbecul. Zodiile de Apă vă sting focul amoros şi speranţele. Acum, inclusiv Vărsătorul, datorită Eclipsei Totale de Luna, a Karmei şi a lui Marte Retrograd. Comunicare proastă cu cei din jur, din cauza lui Mercur Retrogad. Risc de accidente.

Capricorn- Planetele Retrograde din Zodia Voastră plus Lilith, plus Marte Retrograd şi Eclipsa de Lună pe Axă(Stellium-formaţiune în care planetele se atrag ca un magnet) vă pun piedici multe, greu de trecut. Păstraţi-vă integralitatea corporală. Relaţiile sexuale nepotrivite trebuiesc protejate.

Vărsător- Eclipsa Totală de Lună din zodia voastră are aspecte pozitive în relaţiile compatibile cu voi: Balanţă şi Gemenii(zodii de Aer). Eclipsa lasă în urmă trecutul, închide o poartă şi vă deschide o alta. O perioadă cu fluctuaţii. Marte Retrograd poate fi agresiv cu unii şi-i poate ajuta pe alţii să se debaraseze de oamenii nepotriviţi. Risc de intervenţii chirurgicale. Verificaţi specialiştii şi colaboratorii.

Peşti- O perioadă delicată pentru sănătate şi relaţiile de la locul de muncă. Soarele se vrea Eclipsat de Lună şi vă atenţionează asupra sănătăţii(afecţiuni care se pot croniciza) şi a relaţiilor belicoase din viaţa voastră.

Continue Reading
To Top