Știri interne

Gina Pistol și Smiley, părinți a doua oară? Ecografia a fost pusă în brad, chiar în Ajun: „Crăciunul înseamnă ACASĂ”

Gina Pistol și Smiley, părinți a doua oară? Ecografia a fost pusă în brad, chiar în Ajun: „Crăciunul înseamnă ACASĂ”

Gina Pistol și Smiley, părinți a doua oară?! Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și au împreună o fetiță, pe Josephine, în vârstă de aproape trei anișori. Recent, câteva detalii i-au făcut pe fani să își pună semne de întrebare privind o nouă sarcină a blondinei.

Gina Pistol și Smiley, părinți a doua oară?! În Ajun de Crăciun, cei doi și-au împodobit bradul de Crăciun și s-au bucurat de clipe minunate în familie. Bineînțeles, pentru că sunt extremi de activi pe rețelele sociale, au împărtășit și cu fanii diverse imagini.

Fosta prezentatoare de la Antena 1 și soțul ei au realizat un videoclip emoționant, pe care l-au postat pe Instagram, acolo unde internauții au reacționat imediat. În plus, unii au observat un detaliu inedit în bradul de Crăciun și anume că Gina Pistol a agățat o ecografie, care a stârnit curiozitatea fanilor. Mulți s-au dus direct cu gândul la cel de-al doilea copil.

„Dacă de-a lungul anului fugim în toate colțurile, alergăm constant, Crăciunul înseamnă ACASĂ. Doar atât: liniștea, iubirea, căldura de acasă. E tot ce îmi doresc, ce îmi trebuie și ce mă bucură enorm- timp cu familia. Un Crăciun plin, frumos, curat vă urăm noi, familia Maria”, a scris Smiley, la videoclipul postat pe contul lui de Instagram.

Blondina nu a precizat dacă ecografia respectivă este a fiicei sale Josephine. „Ce o fi însemnând poza din brăduț?/ Felicitări din nou și sărbători fericite!/ Sunteți minunați! Un exemplu frumos pentru toți tinerii/ Doamne, sunteți superbi!/ Crăciun fericit dragilor! Sunteți tare frumoși!”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Continue Reading
To Top