Știri interne

Cât a mers darul la cununia lui Ianis Hagi? Suma e halucinantă! Cei 400 de invitați nu s-au uitat la bani

Cât a mers darul la cununia lui Ianis Hagi? Suma e halucinantă! Cei 400 de invitați nu s-au uitat la bani

Petrecere de cununie fabuloasă, cu 400 de invitați, au organizat Ianis Hagi și iubita lui, Elena Tănase, în prima zi de Crăciun, la Fratelli. Deși evenimentul nu a fost unul cu dar, în plic au fost lăsate sume halucinante. Cei prezenți au băgat adânc mâna în buzunar, iar CANCAN.RO are toate detaliile. Aflați, totodată, cât ar fi costat mega-party-ul unde machedonii au fost majoritari.

La mijlocul lunii octombrie, Ianis Hagi și Elena Tănase au avut petrecerea de logodnă, cu muzică machedonească și cu respectarea tradițiilor. A fost un eveniment restrâns, la care au luat parte familia și apropiații cuplului. Pe 25 decembrie, pentru mijlocașul lui Alaves și frumoasa lui parteneră a urmat cheful de cununie, unde invitații au fost aleși după sprânceană. Gigi Becali, Gică Hagi și părinții Simonei Halep s-au aflat printre invitați.

Petrecerea a avut loc la Fratelli, unul dintre cele mai de lux localuri din Capitală. Doar aranjamentul floral ar fi costat, potrivit surselor CANCAN.RO, în jur de 50.000 de euro. Cei prezenți la eveniment au fost tratați regește, atmosfera fiind, ce-i drept, una cum doar în filme mai vezi. Deși cununia nu a fost una, oficial, cu dar, invitații au fost mână largă. Fiecare cuplu ar fi pus în plic de la 3.000 de euro în sus.

Suma care s-a strâns a fost, astfel, halucinantă, ținând cont că la eveniment au fost prezenți 400 de invitați, printre care și Gigi Becali, patronul FCSB-ului. În total, cununia ar fi costat în jur de 200.000 de euro, cu tot cu onorariul primit de artiștii care au susținut reprezentații unice. Totul a fost, totuși, amortizat de banii pe care i-au lăsat cei care au luat parte la petrecere. Ba mai mult, a existat și profit, unul deloc de neglijat.

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase în luna iunie 2023, la Paris. Doar pentru inelul cu diamant, fotbalistul lui Alaves ar fi plătit 50.000 de euro. În plus, pentru excursia în “Orașul Luminilor”, internaționalul român ar fi scos din buzunar încă 100.000 de euro.

“Vă mulțumim frumos că ați venit aici în ziua de Crăciun. Înseamnă foarte mult pentru noi. Suntem fericiți și norocoși. Am ajuns în ziua de 25 decembrie, ziua de Crăciun, să ne facem cununia civilă. Este un moment unic pentru ambele familii. Ne-au susținut necondiționat încă din prima zi.

Le mulțumim și suntem foarte bucuroși și fericiți. Ne dorim să avem copii sănătoși. Până atunci încercăm să ne bucurăm de această seară și toate se vor întâmpla pas cu pas, așa cum s-a întâmplat până acum”, a spus Ianis Hagi, înainte de petrecere.

Continue Reading
To Top