Știri interne

Cum a reacționat Laura Giurcanu atunci când a văzut-o pe Alexia izbucnind în lacrimi, la revederea lui Aris

Cum a reacționat Laura Giurcanu atunci când a văzut-o pe Alexia izbucnind în lacrimi, la revederea lui Aris

Laura Giurcanu și Aris Eram ar forma un cuplu, iar acest lucru se vede în ultimele ediții de dinainte de finala emisiunii.

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au câștigat finala, dar s-au luptat cot la cot cu frații Eram.

Ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele probe.

Concurenții au avut parte de o zi plină în ediția 33 din sezonul 6 America Express – Drumul Soarelui, de pe 10 decembrie 2023. Aceștia au învățat nume mari din lumea sportului din Argentina, dar nu înainte de a-și schimba colegii de echipă.

Cursa a început cu misiuni care au dat mari bătăi de cap perechilor. În plus, Irina Fodor a fost nevoită să intervină prin stație atunci când Alexia Eram și Sânziana Negru s-au blocat la o probă.

Surprizele au continuat să apară pentru unele echipe. Mike și Cătălin Țociu, Iulia Albu și Giulia Anghelescu, Aris Eram și Laura Giurcanu s-au calificat la jocul pentru amuletă, care a avut un deznodământ neașteptat.

Alexia Eram a dezvăluit cu lacrimi în ochi că nu și-a văzut fratele atât de fericit de când este cu el în competiția din America Express. Atitudinea lui Aris Eram a luat-o prin surprindere pe tânără, făcând-o să realizeze că nu-l apreciază suficient în competiție.

„Pare că i-a mers mai bine decât i-a mers cu mine. M-am emoționat foarte tare, pur și simplu mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el și că-l cert foarte mult. Sunt foarte rea cu el și nu merită să fie atât de certat, de asta am plâns. Și l-am văzut că era foarte fericit cu Laura acolo și mi-am dat seama că sunt foarte rea cu el. Nu l-am mai văzut atât de fericit în competiție cu mine niciodată”, a mărturisit Alexia Eram.

„Noi eram ca un cuplu din ăla care s-a întâlnit cu foștii, iar foștii sunt foarte afectați și distruși, iar noi ne-am refăcut viața”, a fost replica Laurei Giurcanu când a văzut-o pe sora lui Aris Eram cu lacrimi pe față.

Continue Reading
To Top