Știri interne

Top 3 zodii favorizate de tranzitul lui Venus în Săgetător. Planeta iubirii intră în acest semn pe 29 decembrie. Ce nativi au șansa de a se îndrăgosti pe finalul lui 2023

Top 3 zodii favorizate de tranzitul lui Venus în Săgetător. Planeta iubirii intră în acest semn pe 29 decembrie. Ce nativi au șansa de a se îndrăgosti pe finalul lui 2023

Venus este planeta iubirii, iar tranzitul în Săgetător poate să le ofere nativilor mai mult curaj în ceea ce privește dragostea. Perioada 29 decembrie 2023 – 23 ianuarie 2024 poate fi intervalul în care zodiile pot face schimbări majore sau pot începe noi relații, care s-au conturat încă de la finalul acestui an.

Berbec

Printre nativii favorizați de tranzitul lui Venus în Săgetător se numără Berbecii. Cunoscuți pentru faptul că nu stau prea mult pe gânduri atunci când vorba de o nouă relație, au mai mult curaj decât de obicei de a începe noi povești de iubire. Doar că, acești nativi trebuie să se asigure înainte că și persoana respectivă are aceleași sentimente, căci au tendința în această perioadă să fie mai entuziasmați decât e cazul și pot da în extrema cealaltă atunci când se așteaptă mai puțin.

Rac

Pentru nativii Rac singuri, perioada următoare este ideală pentru a începe o nouă relație. Chiar dacă, de regulă, sunt timizi și nu fac primul pas până nu sunt 100% siguri că au alături persoana potrivită, tranzitul lui Venus în Săgetător îi va determina să facă un pas important către o posibilă relație, mai ales dacă au fost sau sunt încă în tatonări de la finalul lui 2023. Povestea de dragoste începută în această perioadă are mari șanse să se transforme într-o legătură de durată.

Capricorn

Pentru Capricorni, dragostea a ocupat mereu un loc puțin important în viața lor, căci banii și cariera contează mai mult. Nativii vor trece printr-o transformare în această perioadă, dată de tranzitul lui Venus în Săgetător. Nativii își vor dori mai mult ca niciodată să aibă o legătură emoțională stabilă cu cineva care poate le-a atras atenția în trecut, dar părea că nu vor ajunge prea curând la ceva concret. Capricornii sunt sfătuiți să profite de acest tranzit, pentru că vor ajungă să se descopere pe ei înșiși, dar și persoana pe care și-o doresc alături.

Continue Reading
To Top