Știri interne

Câți copii mai are Laura Cosoi și ce vârste au. Actrița a anunțat că este însărcinată, din nou

Câți copii mai are Laura Cosoi și ce vârste au. Actrița a anunțat că este însărcinată, din nou

Laura Cosoi trăiește clipe de vis în aceste momente! Actrița a anunțat că este încărcinată, din nou, în timp ce se află în vacanță, chiar de ziua ei de naștere, când împlineșye vârsta de 42 de ani. Iată câți copii mai mare și ce vârste au.

Actrița a sfârșit anul 2023 cu lacrimi și suferință, după ce mama ei a murit. Însă, se pare că anul 2024 se anunță cu multe surperize. Laura Cosoi va deveni mamă curând și va trăi, din nou, aceast bucurie cu familia ei. Actrița este o mamă perfectă și o soție iubitoare, iar destinul a surprins-o, de această dată, cu cel mai frumos cadou!

Laura Cosoi se bucură din plin de viața de mamă, căci are acasă trei fetițe superbe, pe care le crește după sfaturile mamei sale.

A născut prima dată în anul 2018 o fetiță minunată, căreia i-a pus numele Rita. În anul 2021 a născut pentru a doua oară și a devenit, din nou, mămică de fetiță, pe care a numit-o Vera.

În anul 2022 a născut pentru a treia oară și a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Lara.

Laura Cosoi a vorbit de multe ori despre viața cu trei fetițe, iar provocările nu sunt o noutate pentru ea. Actrița nu s-a dat înapoi de la nimic și a avut curaj să meargă cu cele mici în vacanță, chiar dacă nju i-a fost deloc ușor.

”Îmi dau seama că foarte multe mame întâmpină o frică. Sunt captive.. Adică un copil se poate îmbolnăvi acasă, se poate îmbolnăvi în Bali. Nouă ni s-a întâmplat ca, în Bali, copiii să fie bolnavi în Bali. Ok, te gândești că în București vorbești limba, ai medici, dai un telefon, te ajută cineva, ai un spital. Astea există și în Bali.

Există spitale, farmacii non stop, poți comunica și cu un medic din România, căci fusul orar te ajută, cred că nu trebuie să devenim prizonierii propriei noastre frici și să transmitem asta copiilor. Dincolo de asta, probabil că dacă nu ar fi fost Cosmin în viața mea, aș fi fost și eu mai panicată”, a declarat Laura Cosoi, la Happy Channel.

Laura Cosoi are trei fetițe cu vârste apropiate, iar acest lucru este o adevărată provocare pentru ea. Actrița a declarat că susținerea ei cea mai mare este soțul ei, Cosmin Curticăpean.

El este persoana care o înțelege cel mai bine și care îi este alături necondiționat.

”Mai rabufnesc uneori. Îl am pe Cosmin care este partenerul meu în tot și toate, mă înțelege foarte mult, noi ne ocupăm singuri de copii, motiv pentru care încercăm să găsim un echilibru (…)

Nu știu dacă e greu să educi, dar e important să le insufli valori în care crezi, credința în Dumnezeu, familia, respectul, asta e ceea ce îmi doresc pe viitor”, a declarat actrița, la Antena Stars.

Continue Reading
To Top