Știri interne

Romică Țociu, mărturisiri fără perdea. Ce se întâmplă între el și soția sa, după 27 de ani de căsnicie: „Au trecut vremurile alea”

Romică Țociu, mărturisiri fără perdea. Ce se întâmplă între el și soția sa, după 27 de ani de căsnicie: „Au trecut vremurile alea”

Romică Țociu și Cornel Palade, celebri pentru umorul lor, au format un cuplu comic foarte iubit în România. Replicile lor memorabile încă stârnesc zâmbete și sunt folosite în conversațiile de zi cu zi. Cu toate acestea, în ultimii ani, aparițiile lor comune s-au mai rarit, ceea ce i-a făcut pe fani să îi simtă lipsa.

Romică Țociu este căsătorit cu Nicoleta de peste 27 de ani, având împreună doi copii, Cătălin și Daria. Au trecut printr-o perioadă dificilă în 2016 când Nicoleta a fost diagnosticată cu cancer la sân. Actorul a vorbit despre mariajul lor la Antena Stars.

„Nicoleta a înțeles din prima care este motivul vieții mele și bucuria de a fi în mijlocul publicului, de a fi pe platoul de filmare. Are ocupație, sunt cei doi nepoți. Așa că, eu apărând așa sporadic acasă, nu provoc decât bucurie, așa că au trecut vremurile alea când se uita la ceas și spunea când mai ajung pe acasă. Atât eu, cât și Cornel (n.r. Palade), traversăm o perioadă frumos, la o vârstă frumoasă, unde ne bucurăm în fiecare zi și la orice spectacol pe care îl avem”, a declarat Romică Țociu, potrivit Romaniatv.

În timpul interviului, actorul Romică Țociu a declarat că nu a fost niciodată superstițios și nu s-a preocupat cu hobby-uri. El a subliniat că pentru el, meseria a fost mereu cea mai importantă.

„Nu am fost niciodată în viața mea. Niciodată. Eu nu am superstiții și nici hobby-uri, ca bărbații la pescuit. Singurul meu hobby a fost meseria. Dacă a fost să mă cheme Cornel la un pescuit, m-am dus, dar nu mă duc duminica la 6, cu pantofii pregătiți. Nu sunt nici tipicar”, a explicat acesta.

Continue Reading
To Top