Știri interne

Corina Dănilă, imagine rară cu fiica ei. Cum arată Rianna la vârsta de 20 de ani. Este o femeie în toată firea

Corina Dănilă, imagine rară cu fiica ei. Cum arată Rianna la vârsta de 20 de ani. Este o femeie în toată firea

Rianna Măgean, fiica Corinei Dănilă, a împlinit recent vârsta de 20 de ani. Vedeta a publicat o imagine rară în care apare alături de frumoasa ei fată. De asemenea, Corina Dănilă a ținut să transmită și un mesaj în care a mărturisit că este o mamă extrem de mândră și de împlinită.

Corina Dănilă a publicat recent o imagine cu fiica sa, alături de un mesaj emoționant în care și-a exprimat iubirea și admirația față de Rianna. În viziunea mamei sale, Rianna este o tânără ambițioasă și curajoasă.

Corina Dănilă publică doar o dată pe an o fotografie cu fiica sa, iar fanii săi se bucură să vadă cât de frumoasă devine Rianna odată cu trecerea timpului.

La cei 20 de ani ai săi, Rianna este o femeie în toată firea, care moștenește frumusețea mamei sale.

„Tu m-ai făcut și continui să mă faci o persoană mai bună în fiecare zi. Mă inspiri să fiu cea mai bună, pentru că te văd pe tine cum te străduiești să fii cea mai bună. Te privesc cum crești cu o mândrie nesfârșită în mine, pentru că văd un om extraordinar evoluând prin propria dorință de a fi o persoană mai bună. Te provoci în mod constant în moduri la care eu nu am visat niciodată la vârsta ta. Sunt atât de binecuvântată să fiu mama ta! Visează și bucură-te de călătorie!!!”, a spus Corina Dănilă la finalul lunii decembrie, când Rianna și-a sărbătorit aniversarea de 20 de ani.

Rianna este pasionată de fotografie și de limbi străine.

Actrița este foarte discretă în ceea ce privește viața personală, motiv pentru care și-a ținut fiica cât mai departe de ochii curioșilor, după ce a divorțat de omul de afaceri Norris Măgean în anul 2009, atunci când Rianna avea numai 5 ani.

Rianna și Corina Dănilă au o relație foarte apropiată, așa cum spunea și tânăra în urmă cu câțiva ani:

„O pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuiește și, în același timp, mă simt liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună și cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun. Am multe amintiri frumoase cu mama mea, nu pot să aleg una în mod special; multe au legătură cu felul în care mă susține și e alături de mine”, potrivit Unica.ro.

Continue Reading
To Top