Știri interne

Poșta Română, anunț important pentru toți beneficiarii cardurilor de energie

Poșta Română, anunț important pentru toți beneficiarii cardurilor de energie

Compania Poșta Română a făcut un anunț important pentru toți beneficiarii cardurilor de energie.

Reprezentanţii Poştei Române au anuţat, printr-o postare pe Facebook, că românii beneficiari ai cardului de energie îl pot folosi, în continuare, pentru plata facturilor la energie electrică şi termică.

Beneficiarii pot plăti facturi curente sau restante, doar pentru locul de consum de la domiciliul beneficiarului. Cu un card se pot face mai multe plăți către mai mulți furnizori, până la epuizarea sumei.

Pentru plata facturilor cu cardul de energie, poți folosi una dintre cele 3 metode deja știute:

la orice subunitate a Poștei Române;
la poștașul care a sosit la domiciliul beneficiarului;
online, pe site-ul Poștei Române, accesând acest link.
Salvezi timp, având cu tine următoarele documente:

• Cardul de energie (primit prin Poșta Română);

• Actul de identitate al beneficiarului (sau document de împuternicire, care poate fi și olograf, în cazul beneficiarilor care nu se pot deplasa, și actul de identitate al împuternicitului și al beneficiarului);

• Factura (curentă sau restantă) ori alt document justificativ (înștiințare de plată din partea furnizorului SAU certificat de validare a datoriei din partea asociației de proprietari/locatari, în cazul plății încălzirii în sistem centralizat de termoficare)”, au anunțat reprezentanții companiei Poșta Română.

Reprezentanţii Poştei Române au explicat că termenul limită pentru folosirea cardului de energie este 31 martie 2024.

“Poți folosi cardul de energie până la 31 martie 2024! Plătești cu el facturile la energie electrică și termică în regim centralizat, gaze, butelie, lemn de foc, rumeguș, cărbune și orice alte materiale de încălzire care pot fi folosite pentru locuințe.

Continue Reading
To Top