Știri interne

Zodia care va primi bani în plus. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru următoarele luni

Zodia care va primi bani în plus. Cristina Demetrescu, previziuni complete pentru următoarele luni

Astrologul Cristina Demetrescu a realizat o analiză completă pentru anul care urmează să înceapă și a atras atenția că deși vom avea parte de perioade bipolare, ba cu bune, ba cu rele, se poate profită mult de zona banilor.

Zodia cu noroc la bani în următoarele luni este BERBECUL

„Axa vieţii este pe axa Berbec-Balanţă care este mai debrabă un segment instabil, aş spune că este un bipolar, cu bune şi cu rele, cu albe şi cu negre. Destinul este în zodia Berbecului, un semn marţian, şi se arată un an mai conflictual, iar karma în zodia Balanţei arată nişte tendinţe de creştere a extremismului în mai multe planuri. Trecem aşa dintr-o extremă în cealaltă. Anul 2024 poate să vină cu foarte multe surprize, însă din punct de vedere financiar este un an bun, în care oamenii pot profita de pe urma lui Jupiter în Taur.Nu e vorba de câştiguri peste noapte, ci de idei inovatare, de investiţii pe termen lung

Chiar dacă destinul pentru unii acționează de la sine, de la sine nu vine nimic. Trebuie să se gândească că ei sunt impulsionați în această perioadă de sensul vieții și că ei sunt cei care pot fi inovatori, ei trebuie să înceapă ceva. Planeta Jupiter îi ajută să câștige bani și le propune să obțină niște autorizații, diplome, ăsta e sensul vieții lor, să meargă înainte. Pentru unii pot apărea probleme în căsnicie.”

„2024 are niște cicluri care continuă, niște Planete care nu o să-și schimbe poziția, Saturn rămâne în 2024 în zodia Pești, complicând un pic lucrurile, pentru că sunt niște situații puțin mai grele cu care ne vom confrunta. Jupiter va ieși din Taur și va merge în mai în zodia Gemeni. Se vor naște activități noi, idei noi. Este vorba despre axa Berbec – Balanță, unde vom avea niște eclipse, unde vorbim despre relații, căsătorie, un an în care nu e de bun augur să se pună accent pe estetică, operații estetice, poate fi un an de turnură, un an de schimbare, să apară altă modă. Astea sunt marile trenduri.”, a declarat Cristina Demetrescu, în cadrul podcastului realizat de Radu Țibulcă.

Cristina Demetrescu dezvăluie cu ce noi provocări vine anul 2024, an guvernat de vibrația 8

„2024, dacă e să adunăm toate cifrele este pe vibrația 8, care nu este cel mai prietenos. 8 aduce transformări majore, schimbări majore și răsturnări de situație, dar în anumite cazuri poate chiar ar trebui să ne dorim anumite răsturnări de situații. Pe unii îi poate ajuta chiar să facă și bani, depinde la ce ne raportăm. Ideea este că am învățat până acum să supraviețuim, și cu bine, și cu rele, nu este prima chestie în care ne afundăm, dar repet, trebuie să ni-l mai facem și noi. Depinde ce-ți propui la începutul anului, și eu fac asta de câțiva ani de zile, am început să-mi expun câteva idei, ce vreau de la Noul An, nu idei imposibile, ce simt eu că vreau să realizez, mi le scriu undeva, iar la finalul anului am surpriza ca acestea să fie îndeplinite.”, a continuat astrologul.

Continue Reading
To Top