Știri interne

Cum ne afectează Pluto în Vărsător în următorii 20 de ani. Cele mai favorizate zodii până în 2044, începând cu 20 ianuarie

Cum ne afectează Pluto în Vărsător în următorii 20 de ani. Cele mai favorizate zodii până în 2044, începând cu 20 ianuarie

Pe 20 ianuarie 2024, Pluto va înainta în Vărsător. Va staționa temporar în această zodie, deoarece va retrograda în Capricorn pe 1 septembrie. Pe 19 noiembrie 2024 intră definitiv în Vărsător, unde rămâne până-n 2044. Iată ce înseamnă acest lucru pentru fiecare zodie în parte:

Berbec

Călătoria lui Pluto în Vărsător va transforma total felul în care îți vezi viitorul, precum și modul în care relaționezi cu ceilalți.

Pe măsură ce trăiești răsturnări de situații pe termen lung, în acest tranzit, te trezești relaționând cu colegii tăi în moduri cu totul noi.

Acest lucru te va ajuta să îți clarifici câteva convingeri personale și îți permite să visezi la o lume pe care nu o credeai posibilă.

Taur
Cariera și viața socială sunt pe cale să atingă noi niveluri de intensitate. Pluto îți va transforma harta legată de imagine și moștenire, așa că trebuie să te aștepți la revelații profunde care te vor schimba pe interior.

Renunți la tot ce te împiedică să mergi cu capul sus și să preiei frâiele drumului tău. S-ar putea să nu fie o călătorie ușoară, dar Pluto îți va înflăcăra ambițiile, inspirându-te să îți canalizezi energia pentru a îți îndeplini obiectivele.

Gemeni

Ești o persoană open mind prin natura ta. În următoarele decenii, pregătește-te pentru schimbări de proporții epice. Călătoria lui Pluto în Vărsător îți revizuiește tot sistemul de credințe, dându-ți voie să explorezi tărâmuri complet noi.

Pot apărea revelații în legătură cu educația și călătoriile. De asemenea, vor exista provocări care îți pun la îndoială modul de a gândi. Sunt probabile dileme existențiale, dar aceste lupte mentale și spirituale te vor ajuta.

Rac
Pluto te forțează să începi un capitol puternic în viața ta, să că nu îți fie teamă să te scufunzi adând în psihicul tău și să scoți ce e mai rău de acolo.

Îți transformi total abilitatea de a spune adevăruri incomode și de a arăta vulnerabilitate când vine vorba de credințele tale. Scheleții din dulapul tău ies la iveală și până la finalul acestui tranzit vei găsi puterea să-i privești direct în ochi.

Nu este ușor să te ocupi nici de monștrii de sub pat, dar Pluto îți inspiră putere.

Leu

Pornești într-o călătorie nouă prin relațiile tale, așa că pregătește-te să îți schimbi așteptările față de tine și ceilalți. Oamenii din jur pot oglindi părțile tale mai puțin plăcute, dezvăluind lucruri pe care încerci să le reprimi sau pe care nu vrei să le recunoști.

În loc să fugi, folosește asta pentru a lucra la tine. Este timpul să lași în trecut jocurile amoroase însetate de putere și să începi să renunți la problemele care te împiedică să ai parte de conexiunile profunde pe care le meriți.

Fecioară

Rutina de muncă și stilul de viață sunt deosebit de puternice pentru tine, dar tranzitul lui Pluto prin Vărsător te va duce într-o călătorie care îți va transforma radical aceste obiceiuri zilnice.

Modul în care ți-ai structurat întotdeauna programul și ai realizat sarcinile zilnice va începe să se schimbe pe termen lung în următorii ani. Productivitatea te va face și mai puternic/ă.

Acestea fiind spune, s-ar putea să fie nevoie să renunți la vechile obiceiuri și să ajungi la rădăcina comportamentelor care te țin într-un ciclu nesănătos. Când totul se va așeza, te vei simți stăpânul propriei realități.

Balanță

Ești cufundat/ă într-o nouă eră pasională și plină de inspirație. Ideile creative sunt întotdeauna din abundență pentru semnele guvernate de Venus, dar s-ar putea să să iei și mai în serios aceste eforturi în următorii ani.

Conceptul de ”proiect personal” capătă un nou sens, iar căutarea ta spre autoexprimare va fi greu de oprit. De asemenea, Pluto își va exercita magia în viața ta amoroasă, unde vei simți mai multă intensitate și profunzime.

Scorpion

În astrologia modernă, Pluto e considerată una dintre planetele tale guvernatoare. Acest nou capitol al vieții tale aduce câteva schimbări puternice. În următorii 20 de ani, viața ta domestică trece printr-o transformare majoră, iar conceptul de ”acasă” va căpăta alt sens.

Probabil vei începe să-ți asumi un nou rol în familie sau vei schimba într-un fel sau altul dinamica acesteia. Este un moment important în care poți aborda orice tensiuni sau resentimente în rândul celor mai apropiate rude. Nu îți fie teamă să sapi adânc în trecutul tău și să vindeci trauma copilului interior.

Săgetător

Cu Pluto într-o călătorie pe termen lung în sectorul tău de comunicare, așteaptă-te să îți transformi modul în care te exprimi. Din acest moment, vei căuta un sens mai profund în interacțiunile de zi cu zi.

Discuțiile mărunte nu vor mai fi suficiente. Pluto te va încuraja să demonstrezi lucrurile de bază pe care le-ai învățat în viață, permițându-ți să îți reconstruiești mentalitatea de la zero.

Ești un visător prin natura ta, dar descoperi puterea în a fi pur și simplu prezent. Este posibil ca și modul în care vorbești să capete mai multă intensitate decât în trecut, dar este în regulă. Cuvintele tale au putere.

Capricorn

Pluto a fost 15 ani în semnul tău, așa că identitatea ta a fost transformată într-un mod puternic. În următoarele două decenii vei descoperi că îți remodelezi încet și valorile și resursele personale. Preiei controlul asupra vieții tale financiare.

De asemenea, înveți să treci peste rețineri și începi să apreciezi tot ceea ce ai.

Vărsător

Pluto intră în semnul tău pentru prima dată, deci s-ar putea să simți această schimbare mai mult decât oricine altcineva. În sufletul tău ești un rebel, așa că nu îți este teamă să fii diferit și să mergi contra curentului.

Dar influența transformatoare a lui Pluto din următoarele două decenii te va provoca să te împaci cu faptul că nu poți controla ceea ce cred ceilalți despre tine. Intri în contact cu sursa ta personală de putere, așa că nu trebuie să te surprindă dacă îți vei schimba drastic aspectul și prezența generală.

Este cu adevărat o nouă eră pentru identitatea ta, așa că îmbrățișează evoluția.

Pești

Călătoria lui Pluto din următoarele două decenii va fi una de instrospecție pentru tine. Dar asta nu o face mai puțin specială. De-a lungul acestui capitol al vieții tale, te vei lupta cu forțele inconștientului tău, analizând trecutul, trăsăturile mai puțin plăcute și chiar cele mai îndepărtate colțuri ale psihicului tău.

Visele tale vor căpăta o altă intensitate, iar dacă te ocupi de asta, poți perfecționa aceste simțuri.

Continue Reading
To Top