Știri interne

Greșeala care o poate costa totul pe Simona Halep! Ilie Năstase: Nu ar trebui să riște

Greșeala care o poate costa totul pe Simona Halep! Ilie Năstase: Nu ar trebui să riște

Eroarea comisă de Simona Halep! Ilie Năstase spune că jucătoarea de tenis a greșit făcând asta, cu puțin timp înainte de audierea de la TAS. Potrivit lui, judecătorii pot interpreta destul de dur acest gest.

Eroarea comisă de Simona Halep! Ilie Năstase spune că jucătoarea de tenis a greșit când și-a anunțat participarea la un meci demonstrativ, cu mai puțin de o lună înainte de audierea de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Fostul lider mondial susține că judecătorii pot interpreta destul de dur acest gest.

Sunt șanse ca până în luna iunie, românca să afle verdictul. Ilie Năstase se teme însă că anunțul făcut de ea îi va face mai mult rău decât bine în cadrul apelului.

„Ar trebui să vă interesați dumneavoastră dacă are voie să joace. După mine, ea nu ar trebui să riște așa ceva.

E riscant, poți să îi enervezi pe cei de la Laussane. Nu cred că cei de la Lausanne preferă să vadă jucătorii jucând până nu se dă o decizie”, a declarat acesta pentru playsport.ro.

Ilie Năstase spune că acest meci o va ajuta pe constănțeancă să arate că este în formă. Aceasta se antrenează intens, așa cum se poate vedea și în pozele și videoclipurile postate de ea pe rețelele de socializare.

„E o demonstrație, nu e un turneu. Demonstrații pot să fac și eu, nu e nimic. Ea vrea să rămână în formă, așa poate vedea în ce formă e.

Este o demonstrație. Am citit și eu. Sunt invitați să facă treaba asta. E un antrenament, nu putem să vedem ce formă are, dacă joacă cu cineva care nu este de valoarea ei, nu o putem evalua.

Nu știu cât de mult se antrenează Steffi Graf, nu a mai jucat de 15 ani, nu știu cât de mult se antrenează. Dar pentru Simona e un antrenament bun, cu spectatori”, a explicat fostul jucător de tenis.

Românca a primit o suspendare de patru ani
În septembrie 2022, Simona Halep a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj. La US Open 2022, aceasta a fost depistată pozitiv pentru Roxadustat.

În mai puțin de trei săptămâni, constănțeanca are programat un apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). Lausanne reprezintă ultima șansă pentru ea de a-și salva onoarea și cariera.

Meci demonstrativ împotriva lui Steffi Graf și Andre Agassi
Amintim că joi, pe 18 ianuarie, Simona Halep a anunțat că va fi prezentă la unul dintre evenimentele marcante ale anului.

Mai precis, Simona Halep va lua parte la meciul demonstrativ dintre Andre Agassi și Steffi Graf, programat în cadrul Sports Festival din Cluj-Napoca. Evenimentul este planificat pentru data de 15 iunie 2024.

„Am trăit momente speciale în Cluj, pe acel teren minunat. Abia aștept să mă întorc și să joc alături de Andre Agassi și Steffi Graf,” a declarat românca.

Continue Reading
To Top