Incendiu puternic! Închideți urgent geamurile și evitați zona

Știri interne

Incendiu puternic! Închideți urgent geamurile și evitați zona

Incendiu puternic! Închideți urgent geamurile și evitați zona

Șaizeci de pompieri intervin în aceste momente pentru a stinge incendiul care a izbucnit la o hală de depozitare a unei fabrici de produse de patiserie din Timiș.

Un incendiu puternic a izbucnit în această după amiază la un depozit al fabricii de patiserie Fornetii din județul Timiș.

Primele date arată că focul se manifestă pe aproximativ 2000 mp. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Timiș, incendiul a izbucnit cu puține minute după ora 16:00, la o hală de depozitare în satul Hodoni.

În următoarea GALERIE FOTO puteți vedea mai multe imagini de la fața locului

“Au fost alertate toate subunitățile de intervenție si la fața locului s-au deplasat 60 pompieri cu 11 autospeciale de stingere, 2 două autoscări mecanice, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

La fața locului au fost solicitate în sprijin 4 Servicii Voluntare pentru Situații de Urgență (comunele Periam, Variaș, Satchinez și Biled)”, a transmis ISU Timiș.

Începând cu ora 16:20 a fost activată și Grupa Operativă la nivelul ISU Timiș. Din primele informații, incendiul se manifestă la interiorul unei hale și la acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 2000 mp, potrivit Mediafax.

Continue Reading
To Top