Luna februarie va fi cu lipici la bani și succes pentru aceste zodii

Lifestyle

Luna februarie va fi cu lipici la bani și succes pentru aceste zodii

Luna februarie va fi cu lipici la bani și succes pentru aceste zodii

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 22-28 ianuarie 2024, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

Horoscop BANI si SUCCES. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop BANI BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Una calda, una rece. Per total, insa, stai bine cu banii, desi cheltuielile sunt mari. Reusesti sa ai o sursa buna de venit care sa-ti sustina cheltuielile mari. Partenerul de cuplu te poate ajuta faceti un proiect care sa va sporeasca veniturile casei.

Relatia Berbecului cu banii:

Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop bani si succes TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Se anunta calatorii peste hotare, poate esti nevoit sa iei lectii ca sa inveti limba tarii in care calatoresti. Nu sunt excluse nici cursuri de perfectionare. Esti sigur ca toate acestea justifica o marire de salariu. Consideri ca esti indreptatit sa ceri mai multi bani.

Relatia Taurului cu banii:

Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop BANI GEMENI (21 mai – 20 iunie)

O saptamana excelenta din punct de vedere financiar. Ai noroc la bani si apar oportunitati de a face altii la fiecare pas. Atentie, insa, sa nu te concentrezi prea mult pe cum sa faci bani si sa neglijezi viata de familie. Gaseste un echilibru in viata ta.

Relatia Gemenilor cu banii:

In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Continue Reading
To Top