Știri interne

Cătălin Măruță dă de pământ cu cei care spun că băiatul său seamănă cu Jean de la Craiova: „Pentru voi este o satisfacție”

Cătălin Măruță dă de pământ cu cei care spun că băiatul său seamănă cu Jean de la Craiova: „Pentru voi este o satisfacție”

De ceva vreme, familia Măruță a intrat în atenția publicului prin prisma unui scandal mediatic apărut în urma participării Evei în filmul Tati Part Time. Andra și Cătălin au luat decizia de a-și apăra fiica de critica aspră a adulților, moment în care prezentatorul de la Pro TV a atins un alt subiect sensibil: ironiile pe baza asemănării lui David cu manelistul Jean de la Craiova.

Ani de zile oamenii s-au legat de mai multe aspecte legate de asemănarea fiului lui Cătălin Măruță cu manelistul. Cu toate că atât el, cât și Andra au decis să nu alimenteze asemenea zvonuri extrem de deranjante pentru orice părinte, acum pare că s-a umplut paharul și prezentatorul a decis să rupă tăcerea.

Recent, Cătălin Măruță a ieșit în spațiul public cu noi mesaje la adresa celor care ani de zile au făcut bâză pe faptul că David seamănă cu Jean de la Craiova. Totul a început după ce la Cronica Cârcotașilor a apărut o fotografie în care apar cei doi cu părul aranjat la fel.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță.

Continue Reading
To Top