Sanatate

S-a stins din viață doctorul cu mâini de aur

S-a stins din viață doctorul cu mâini de aur

Lumea medicală din România, în doliu! S-a stins din viață, la doar 57 de ani, doctorul cu mâini de aur. Este vorba despre Horia Cioflan, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, cu competențe în chirurgie robotică, chirurgie oncologică ginecologică, chirurgie laparoscopică și histeroscopică la un cunoscut spital din București.

Comunitatea medicală din România este în doliu. A murit renumitul doctor Horia Cioflan, medic primar obstetrică-ginecologie, doctor în științe medicale, cu competențe în chirurgie robotică, chirurgie oncologică ginecologică, chirurgie laparoscopică și histeroscopică la un cunoscut spital din București, scrie stiripesurse.ro.

Lumea medicală din România, în doliu

Doliu în lumea medicală din România! S-a stins din viață, la doar 57 de ani, doctorul cu mâini de aur, Horia Cioflan. Originar din comuna Padeș, județul Gorj, cadrul medical a fost recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni specialiști în obstetrică-ginecologie de pe continent.

Sursa menționată anterior scrie că medicul ar fi suferit un infarct în cabinetul său, iar de atunci, s-ar fi aflat în comă, toată lumea sperând într-o minune.

„Vestea tristă primită în acest început de an a fost trecerea la cele veșnice a domnului doctor HORIA CIOFLAN

A fost unul dintre cei mai buni medici ai României, care a salvat sute de mii de pacienţi din situaţii extrem de grave.

Domnul doctor Horia a răspuns tot timpul la solicitarea noastră, mereu dispus să ne ajute de câte ori sunam de aici, din Cloșani pentru cineva, pentru un apropiat, pentru o rudă, auzeam o voce caldă: «Da dragă, să vină mâine la mine, nicio problemă».

Avea o disponibilitate fantastică pentru consăteni și nu numai. A fost un om foarte bun, care iubea oamenii și natura, plin de viață, bun la suflet și veșnic vesel. Așa o să mi-l amintesc mereu pe doctorul Horia Cioflan.

Dumnezeu să-l odihnească!“, a transmis pe pagina sa de socializare fostul primar al comunei Padeș, Antonie Serafim.

Continue Reading
To Top