Știri interne

Ce trebuie să pui neapărat în portofel ca să ai noroc în 2024. Trucul prin care atragi banii ca un magnet

Ce trebuie să pui neapărat în portofel ca să ai noroc în 2024. Trucul prin care atragi banii ca un magnet

Vezi mai jos ce să pui în portofel pentru a avea noroc la bani și când nu trebuie să dai bani sub nicio formă.

Oamenii s-au gândit din cele mai vechi timpuri la diferite metode prin care să atragă banii. Pentru că, de ce să nu fim sinceri și să recunoaștem, nu refuzăm niciodată să avem mai mulți bani, indiferent de poziția socială pe care o avem.

Banii și norocul sunt două lucruri pe care oamenii le-au dorit în viața lor încă de la începutul timpurilor. De cele mai multe ori, norocul te ajută să faci mai mulți bani, alteori pot fi câștigați accidental, cum ar fi la jocurile de noroc ori la Loto. Dar iată ce trebuie să pui în portofel pentru a avea noroc.

Pentru că, trebuie să știți, există anumite lucruri care atrag banii.

Nu banii aduc fericirea, ci numărul lor, iar în momentul în care portofelul este plin, ne simțim mai fericiți și mai în siguranță.

Specialiștii ne sfătuiesc să ținem mereu în portofel o bancnotă, un bănuț, dar să nu fie niciodată gol. La fel și atunci când dăruim un portofel cuiva, acel portofel nu trebuie să fie oferit gol, ci pusă o bancnotă în el ori o monedă. Deci niciodată nu trebuie oferit gol, oricui am oferi acel portofel cadou.

De fiecare dată când se observă faptul că portofelul începe să se deterioreze, pe ca colțuri, trebuie schimbat imediat. Nu trebuie cumpărat neapărat un portofel nou, însă acesta trebuie să fie mereu într-o stare bună. Cel vechi trebuie aruncat imediat.

De asemenea, la schimbarea portofelului, se mai pot pune bani în cel nou și se lasă timp de șapte zile pe pervazul geamului. Din portofelul vechi se mută bani în cel nou, iar cel vechi se distruge dându-i-se foc.

Pe timp de lună nouă, se spune este bine ca pe pervazul geamului să fie lăsate monede. Atunci este momentul pentru a ne pune dorințe, iar monedele lăsate pe pervaz se lasă la lumina lunii și a soarelui, apoi se așază cu grijă în portofel și se țin cu grijă acolo. Se spune că lumina soarelui și a lunii ajută la înmulțirea banilor. De asemenea, atunci când vă puneți o dorință, trebuie să spuneți și pentru ce doriți banii, punctual. Numai așa vor putea să apară în viața dumneavoastră.

Nu trebuie dați niciodată ultimii bani din portofel, căci este semn de ghinion și de lipsuri. În plus, banii nu trebuie niciodată să fie mototoliți. De aceea este bine să păstrați banii ordonați, de la cel mai mic până la cel mai mare.

Pentru a atrage norocul, este interzis să dați bani în zilele de luni și vineri sau seara. De asemenea, nici în Vinerea Mare, numită și Vinerea Seacă, nu se dau bani. Nici în ultima zi a anului, pe 31 decembrie, în unele zone ale țării nu este bine să dai bani.

Și după călătoriile în diferite țări este bine să țineți în portofel monezi din locurile vizitate.

De asemenea, în portofel pot fi puse talismane. Printre talismane se află monezile chinezești. Au o formă rotundă, iar în mijloc se află o gaură pătrată. Prin monedă se trece o ață roșie, apoi se face un nod. Se spune că acest talisman atrage banii.

Alți oameni așază în portofel o cruciuliță sau o mică icoană pentru a se simți în siguranță. În plus, se pot așeza și hârtii pe care să fie scrise anumite gânduri și dorințe. Nu trebuie uitat nici de faptul că oglinda poate fi așezată în portofel pentru noroc la bani și în carieră. De altfel, din ce în ce mai multe portofele au și un mic compartiment unde este așezată o oglindă.

Unii mai așază scorțișoară în portofel ori sare, despre care se spune că aduc noroc.

Continue Reading
To Top