Știri interne

A murit Victoriţa Cică

A murit Victoriţa Cică

Victorița Cică, îndrăgita solistă de muzică populară, a murit la 50 de ani.

Anunțul a fost făcut chiar de către soțul artistei Victorița Cică, duminică dimineață, 4 februarie 2024.

“Cu durere în suflet vă anunț ca Victoria nu mai e…”, a anunțat Florin Puchina, soțul Victoriței Cică.

Vestea a venit ca un trăsnet în rândul prietenilor şi elevilor artistei care au transmis mesaje de condoleanțe pe rețelele sociale.

Victorița Cică avea 50 ani și era solistă în cadrul Ansamblului Folcloric “Doina Oltului” din Slatina. Era, totodată, profesor de canto al Școlii Populare de Arte și Meserii din Slatina, iar de-a lungul ultimilor ani a mai predat la Palatul Copiilor “Adrian Băran” din Slatina.

“Îmi este greu să îmi aleg cuvintele atunci când mă doare sufletul. Nu am cuvinte pentru a exprima durerea pe care o avem în acest moment. Doamna Noastră Victorița Cica ne-a fost ca o a doua mamă și pierderea ei a lăsat un gol imens în sufletul nostru.

Dânsa ne-a primit cu cel mai mare drag și ne-a luat “sub aripa ei” încă de când eram micuțe, am crescut atât de frumos alături de dumneaei, ne-a îndrumat în cel mai frumos mod pe drumul cântecului popular, a avut mereu încredere în noi și ne-a susținut cât a putut.

Îi suntem recunoscătoare ca a făcut parte din viata noastră și ca am avut asemenea model. Dumnezeu să o odihnească în pace! Drum lin Doamna Noastră Profesoara Minunată”, a fost mesajul transmis de către o elevă, citat de cancan.ro

Continue Reading
To Top