Știri interne

Ce etnie are Loredana Groza. Toți românii au crezut altceva despre ea

Ce etnie are Loredana Groza. Toți românii au crezut altceva despre ea

Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România. Are o voce superbă și a dovedit că poate fi și o actriță desăvârșită. Cu siguranță vă mai amintiți de personajele pe care ea le-a interpretat în telenovelele românești de succes “Inimă de țigan” și “Regina”. Și pentru că rolurile i s-au potrivit atât de bine, mulți credeau că Loredana Groza nu este de etnie română.

Loredana Groza s-a lansat în muzică la vârsta de 14 ani, câştigând cele mai importante trofee ale momentului – Steaua fără nume şi Festivalul de la Mamaia. De aproape 40 de ani, artista cucereşte generaţie după generaţie cu vocea ei unică şi cântecele sale, peste 600 înregistrate, majoritatea fiind scrise şi produse chiar de ea. Cu peste 20 de milioane de albume înregistrate şi milioane de discuri vândute, a concertat pe toate continentele, în mii de spectacole.

Loredana Groza este o solistă româncă, născută la data de 10 iunie 1970 și are vârsta de 53 de ani. Cântăreața și-a trăit toată copilăria și adolescența în era ceaușistă și, ca orice contemporan de-al său, a resimțit și ea lipsurile acelor vremuri. O perioadă, artista a avut însă norocul ca tatăl său să lucreze în Liban, astfel că fetița de atunci era un copil privilegiat, care avea acces la multe produse aduse de afară, pe care însă, ea și fratele său le împărțeau cu toți prietenii din bloc.

Loredana Groza s-a făcut cunoscută încă de la o vârstă fragedă, concurând la multe competiții. Artista a obținut Premiul I la Festivalul regional „Retorta de cristal” în anul 1984, iar la vârsta de doar 14 ani, la faza națională a concursului „Cântarea României” de la Focșani, a fost observată de Dumitru Moroșanu și Zsolt Kerestely, scrie wowbiz.ro.

Artista a interpretat-o pe Rodia în “Inimă de Țigan”

În telenovela “Inimă de Țigan”, artista a interpretat-o pe Rodia. Rodia era o cântăreață în șatră, îndrăgostită de Giani (Lucian Viziru) și amanta lui State (Gheorghe Visu), care era fascinat de vocea ei. În urmă cu ceva timp, Loredana Groza a postat pe pagina sa de Instagram o imagine, aducându-și aminte de rolul avut. Descrierea pusă de vedetă i-a făcut pe fanii acesteia să-și aducă și ei aminte de momentele amuzante.

„Eu ca și Rodia:) păr lung, negru, salbe de aur, batic cu trandafiri, zâmbet evaziv, ăsta e personajul meu pe care l-am îndragit din ”Inimă de țigan”. 💔Apropo, mâna cea mare de pe talia mea nu-i a mea:)) Doar să știți:) 💃🏻❤️💙🌹💘💚💔❣️💇🏻‍♀️” a scris Loredana Groza, pe contul ei de Instagram, în dreptul postării cu țiganca Rodia. Rolul de țigancă i s-a potrivit perfect, fanii crezând că artista este de etnie romă. Ceea ce este, însă total greșit.

Continue Reading
To Top