Știri interne

Digi RCS-RDS a făcut anunțul oficial. Toți românii sunt vizați

Digi RCS-RDS a făcut anunțul oficial. Toți românii sunt vizați

Digi RCS-RDS se numără printre cele mai mari companii de telecomunicații de la noi din țară, bucurându-se de un succes colosal pe piața românească. Sunt puse la bătaie oferte tentante pentru clienții lor și nu numai. Prețurile sunt accesibile, iar serviciile nu lasă de dorit. De data aceasta, gigantul în telecomunicații a lansat un abonament care costă doar 30 de lei! Ce li se oferă clienților de acești bani?

RCS-RDS scoate pe piață noi abonamente la prețuri foarte mici. Sunt oferte tocmai bune pentru actualii clienți, dar și pentru cei care au de gând să colaboreze cu această companie. Spre exemplu, costă doar 30 de lei un abonament de internet de 500 mb.

În cazul în care-ți dorești un router WIFI 6, viteza wireless e maximă, iar acoperirea de încredere. Costă doar 3 lei/lună. Abonamentul de internet, de 1000 mb, adică o viteză mult mai mare, este 40 de lei. Această ofertă vine la pachet și cu primul router Mesh, care este gratuit cu netul Fiberlink 1000. În cazul în care le comanzi pe amândouă, atunci gratuitatea pentru primul router se va regăsi pe factură.

Sunt prețuri accesibile pentru servicii de top. Tocmai din acest motiv, tot mai mulți români aleg să-și porteze numărul de telefon la Digi ori să aleagă ofertele lor.

„Descoperă lumea online în cel mai rapid mod posibil. De la streaming fără întreruperi la gaming fără lag, află pe propria rețea ce înseamnă o conexiune adevărată la Internet. Alege FiberLink de la DIGI de la doar 30 de lei/lună și află de ce #InternetÎnseamnăDIGI”, se arată în informarea făcută de reprezentanții Digi RCS-RDS, pe rețelele de socializare.

Digi RCS-RDS este unul dintre giganții de la noi din țară nu doar atunci când vine vorba despre internet și telefonie, ci și de televiziune. Românii au abonament la TV și plătesc prețuri accesibile. De curând, clienții au primit o veste bună. Pasionații de istorie și de documentare se vor bucura de un nou post de televiziune. Este vorba despre Prima History, un canal TV ce aparține trustului Clever Media, și se poate regăsi în grila de programe de la Digi. Pe noul post TV, disponibil abonaților RCS-RDS, vor putea fi urmărite seriale, filme și documentare românești, dar și străine. (VEZI AICI MAI MULTE DETALII)

Continue Reading
To Top