Lifestyle

Cum gestionează Nicoleta Nucă boala gravă de care suferă

Cum gestionează Nicoleta Nucă boala gravă de care suferă

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, dar succesul nu a făcut-o să scape de probleme. A fost diagnosticată cu ADHD, iar toată viața ei s-a schimbat. Gândurile negative pe care le avea și în trecut, acum au căpătat mai mult sens, astfel că încearcă să gestioneze situația în care se află, într-un mod cât mai eficient.

Nicoleta Nucă a fost diagnosticată în urmă cu câteva luni cu ADHD, iar de atunci trece prin mai multe provocări. Aceasta s-a bucurat când a aflat, deoarece știa că anumite lucruri nu sunt bune în viața ei. Pe rețelele de socializare a împărtășit mai multe opinii cu privire la simptomele cu care se confruntă.

Nicoleta Nucă, despre viața cu ADHD

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară și se bucură de mult succes. Cu toate că faima a făcut-o celebră, nu a scăpat de probleme. A primit diagnosticul de ADHD din partea medicilor, în urmă cu câteva luni, iar de atunci, viața i s-a schimbat.

Întrebată pe rețelele de socializare cum ce probleme de confruntă, aceasta a răspuns și le-a oferit fanilor părerea sa. Cântăreața încearcă să cunoască tulburarea de care suferă cât mai bine și să gestioneze simptomele pe care le are.

”Bine, urmez tratamentul, și încă „mă învăț”, încerc să-mi cunosc tulburarea și simptomele ca să știu cu ce mă lupt și caut modurile cele mai eficiente pentru mine de funcționare”, a scris Nicoleta Nucă pe rețelele de socializare.

Ce gânduri avea Nicoleta Nucă înainte de diagnostic

Nicoleta Nucă a fost diagnosticată greșit, inițial s-a crezut că suferă de depresie și anxietate. Aceasta se confrunta cu numeroase gânduri, majoritatea dintre ele fiind distructive și o îi creau stări neplăcute. După ce a auzit simptomele de la ADHD, a mers să facă un test, astfel că a primit rezultatul la care se aștepta.

”Toate. În capul meu era mereu un amalgan haotic de gânduri preponderent distructive și autosabotoare… În princpiu, și conform diagnosticului psihiatrei, credeam că am depresie, anxietate și puțin OCD.., apoi când am ascultat prima dată simptomele ADHD-ului mi-am dat seama că mă încadrez în proporție de 99%, așa că am mers la medic la diagnosticare”, a mai spus artista la secțiunea de InstaStory.

Continue Reading
To Top