Știri interne

Ea este Georgiana, tânăra găsită moartă în curtea fostei Întreprinderi de Prelucrare a Lemnului din Satu Mare | “Dragul meu copil, nu am putut să-mi iau rămas bun de la tine”

Ea este Georgiana, tânăra găsită moartă în curtea fostei Întreprinderi de Prelucrare a Lemnului din Satu Mare | “Dragul meu copil, nu am putut să-mi iau rămas bun de la tine”

O tânără dispărută de patru zile a fost găsită fără viață, în curtea fostei Întreprinderi de Prelucrare a Lemnului (IPL) Satu Mare.

Georgiana a dispărut fără urmă în municipiul Satu Mare. Tânăra în vârstă de 20 de ani, din Medieșu Aurit, se lupta cu o depresie severă, din care nu a putut să iasă nicicum.

Sâmbătă, în jurul orei 17.00, o persoană aflată în trecere a descoperit corpul inert al unei tinere, s-a apropiat și a văzut că victima avea ochii deschiși.

Persoana a sunat de urgență la 112, iar un echipaj medical ajuns la fața locului a constatat decesul.

Corpul neînsuflețit a fost dus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare. În urma autopsiei, medicii vor stabili cu exactitate cauzele decesului.

Potrivit primelor ipoteze ale anchetatorilor, tânăra s-ar fi aruncat de pe un bloc.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți găsi mai multe imagini cu Georgiana.

Mama tinerei a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

”Dragul meu copil nu am putut să-mi iau rămas bun de la tine. Mi-ai lăsat un gol imens în inimă ca mamă. Dumnezeu să te primească în împărăția Lui.

Te iubesc foarte mult draga mea fată, golul ce mi l-ai lăsat în inima mea o să-l am pe viață.

Eu ți-am fost și mamă și tată, cu mine ai ținut legătura dintre părinți tăi în ultimul an! Îmi pare rău ca nu am să vin la înmormântare din cauza tatălui tău!

Dar te am aici în inimă toată viața mea, dragă mea fetiță. Somn lin spre cer puiuțu lui mama”, este mesajul mamei, pe pagina de Facebook

Polițiștii au deschis o anchetă, dar în cauză nu sunt suspiciuni de omor, fiindcă pe corpul victimei nu s-au găsit urme de violență.

În aceste momente, varianta principală luată în calcul de către oamenii legii este cea a unui suicid.

Mai multe bunuri care aparțin fetei, printre care geaca și niște bani mărunți, au fost găsite pe acoperișul unei clădiri, iar jos, lângă corpul victimei, era doar un telefon.

Românii care suferă de depresie și anxietate pot găsi sprijin în abordarea sănătății mintale și emoționale, la primul hub antidepresie din România, la TEL VERDE 0374.456.420, disponibil 24 de ore din 24. De asemenea, cei care prezintă impulsuri suicidale, sau familiile acestora, pot găsi asistență la Alianța Română de Prevenție a Suicidului, la telefon 0800 801 200, în zilele de Vineri, Sâmbătă și Duminică, sau, 24/7, prin email la sos@antisuicid.ro

Continue Reading
To Top