Știri interne

Horoscop 12-18 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici

Horoscop 12-18 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici

Horoscop 12-18 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii caută ajutor la Dumnezeu, Berbecii au succes în tot ce fac, iar Scorpionii sunt apăsaţi de emoţii puternice.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec
Cartea Cosmos pentru Berbec. Deci o săptămână care simbolizează reușită în orice întreprindeți, dar reușita va fi una excepțională și cu un deznodământ fericit al unei situații în care voi sunteți parteneri sau părtași.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur
În schimb, Taurul dă de Râu și-i place la râu, pentru că începe să viseze, stând în râu uită de reaua-credință, uită că cineva l-a abandonat, l-a trădat, dar totuși el e supărat pentru că este prizonier într-o situație în care el s-a complăcut, având atât de multă încredere într-un partener sau parteneră ideală și care s-a dovedit că i-au adus numai dezamăgiri.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni
Geamănul are o carte neutră, Ovalul. Gemenii trebuie să dea dovadă de pozitivitate în săptămâna care urmează. Să fie receptivi, să aibă răbdare, să dea dovadă și de gentilețe și să caute cu ceilalți cu care vine în contract, pentru că ei până nu află un secret de la cineva nu pot să trăiască, adică bârfele. Ei iubesc foarte mult bârfele și se roagă la Dumnezeu să dea o întâlnire călduroasă în care acele persoane care vin să-i dezvăluie niște secrete pe care le presupune, dar care poate nici nu sunt.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac
În schimb, Racul are o carte dificilă care simbolizează sfârșitul. Negru este cartea, simbolizează sfârșitul unei situații în care, ca să iasă deasupra și să zâmbească, Racul trebuie să suporte o transformare totală. Adică, schimbarea să fie în profunzime. Dacă a avut parteneri în jur de muncă, de afaceri, prieteni care s-au dovedit ulterior a fi falși, pa, la revedere. Racul să le întoarcă spatele și să renunțe la ei.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu
Leul are roșu, 19, carte pozitivă. Acest lucru înseamnă că Leii pentru săptămâna viitoare au o forță activă. Vor domina orice situație unde se află datorită dinamismului pe care-l au și a energiei bine canalizate. Cu toate astea, să nu credeți că nu sunt combativi, sunt foarte combativi. Vor avea raporturi personale, dar și pasionale. Au forță de atracție fizică și magnetică, iar toate aceste lucruri îi conduc pe Lei la reușită. O săptămână nemaipomenită.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară
Fecioara are o săptămână în care trebuie să predomine prietenia, altruismul și pozitivitatea. Bucurie mare din întoarcerea unei persoane dragi pe care n-a văzut-o de câțiva ani. Așa că în relațiile cu acea persoană dragă, trebuie să facă ea primul pas ca să demonstreze că nu s-a schimbat nimic și nu a venit nimeni în locul acelei persoane dragi. E cam cu dus şi întors pentru Fecioară, că nu prea face ea năzdrăvănii, dar e bine să știe.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță
Balanța are o carte negativă. Balanțele sunt bulversate săptămâna viitoare din cauza unei situații pe care ele o credeau benefică și sunt surprinse și de furie, au orgoliul rănit, clocotesc de nervi și sunt predispuse la dispute. Dacă nu-și rezolvă această problemă pe care o au în dialogul cu alte terțe persoane, Balanțele, când nu primesc ceea ce au cerut, rup legătura. Deci, atenționare pentru Balanțele care nu sunt mulțumite – și la locul de muncă, și în dragoste.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion
Scorpionul are Luna, carte neutră care îi obligă pe aceşti nativi să iasă din cotidian, să se întoarcă în trecut, îi cuprind amintirile, visarea. Sunt pasivi și ziua și noaptea, iar noaptea în mod obligatoriu emoțiile puternice îi apasă. Se recomandă să renunțați la indecizii dacă vreți să luați o hotărâre, să renunțați la pasivitate. Și atunci situația va fi într-adevăr reală și nu vi se pare așa cum trăiți voi în săptămâna următoare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător
Săgetătorii au o carte neutră, triunghiul, care simbolizează pentru săptămâna următoare importanța comunicării și a schimburilor de idei. La fel de bine, tot ce înseamnă comunicare scrisă, telefon, deplasări, inclusiv o reuniune de familie. Se anunță întoarcerea unei persoane care este foarte așteptată și sunt pregătite o mulțime de întrebări.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn
Pentru Capricorni, începutul unei noi acțiuni, mai ales în profesie. Se pare că săptămânile anterioare tot nu v-au mulțumit tatonările profesionale, dar realizarea materială este pozitivă pentru că ceea ce vă oferă în săptămâna următoare se pare a fi acea profesie pe care v-o doriți voi sau acea muncă pe care v-o doriți să o faceți. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă, care vă dă sfaturi, este benefică, deci asculta și sfatul unei persoane mai vârstnice.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător
Vărsătorul are clepsidra, carte instabilă. O săptămână cu o zi bună, cu o zi rea, într-o zi pasiune, sentimente exclusive, iar a doua zi posesivitate, gelozie, exprimare dură, dispute pe manevrarea banilor în cuplu.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Peşti
Peştii, în ultimele săptămâni, sunt cu susul în jos, dar cu toate acesta au Steaua, care este o carte foarte bună și aceasta simbolizează o activitate profesională reușită, cu o realizare materială pozitivă și sfârșitul unei acțiuni care nu a fost benefică, cu mari șanse de reușită şi de izbândă, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Continue Reading
To Top