Știri interne

Horoscop 2024. Camelia Pătrășcanu: Zodiile care au noroc tot anul. Câștigă pe toate planurile

Horoscop 2024. Camelia Pătrășcanu: Zodiile care au noroc tot anul. Câștigă pe toate planurile

Horoscop 2024. Zodiile care au noroc tot anul. Câștigă pe toate planurile. Fiecare zodie din cele 12 ale horoscopului are zile norocoase în anul 2024.

Berbec

Acest an aduce o serie de evenimente semnificative pentru zodia Berbec, în special datorită eclipselor care vor testa relațiile și îi va îndemna să își exploreze independența. Cea mai norocoasă zi a anului pentru Berbec este 19 martie 2024, cunoscută și ca Anul Nou Astrologic.

Taur

Acest an debutează favorabil pentru zodia Taur. Energia pozitivă se va menține în prima jumătate a anului, atingând apogeul pe data de 23 mai 2024, când Venus și Jupiter se vor alinia în Taur pe cer. Această conexiune astrologică, una generoasă și armonioasă, va da viață manifestărilor acestei zodii.

Gemeni

Anul 2024 aduce pentru zodia Gemeni oportunitatea de a lua riscuri calculate și de a face alegeri inspirate. Odată cu intrarea lui Jupiter în Gemeni pe 25 mai 2024, se deschide posibilitatea să-și reconfigureze mintea subconștientă. Acest tranzit amplifică curiozitatea și încurajează acceptarea eșecului.

Rac

Ziua cea mai norocoasă din an a zodiei Rac este pe 5 iulie 2023, în timpul Lunii Noi. Ciclurile lunare noi oferă o șansă de a-și revigora energia, de a începe proiecte noi și de a atrage binecuvântări.

Leu

Există o atmosferă mai îmbucurătoare în aspectul romantic al zodiei Leu în acest an, mai ales în timpul Lunii Noi de pe data de 4 august 2024. Această lună nouă formează un sextil puternic cu Jupiter, deschizând noi orizonturi în imaginația acestei zodii și aducând idei proaspete în inima ei.

Fecioară

Luna Plină în Fecioară, pe data de 28 februarie 2024, reprezintă o oportunitate de a transforma haosul în magie. Această fază lunară oferă zodiei posibilitatea de introspecție și confruntare a demonilor interiori.

Balanță

Relațiile sunt centrul atenției zodiei Balanță în anul 2024, iar constelațiile se aliniază pentru o conexiune romantică specială pe data de 4 iunie 2024. Venus va intra într-o aliniere strălucitoare cu inima soarelui, oferind acestei zodii șansa de a explora senzualitatea și de a întâlni persoana care iese din tiparele ei.

Scorpion

Cea mai norocoasă zi a anului pentru zodia Scorpion este pe data de 2 iulie 2024, când Mercur în Rac formează o conexiune benefică cu Neptun în Pești. Acest moment este ideal pentru a visa și a se conecta cu cele mai sălbatice fantezii.

Săgetător

Pe 17 octombrie 2024, Luna Plină în Berbec va lumina casa nouă a Săgetătorului, legată de spiritualitate și călătorii, în aceeași zi în care Venus intră în casa lui. Această conjuncție a planetelor indică o perioadă propice de creștere personală și exprimare a sinelui.

Capricorn

Ziua cea mai norocoasă din acest an a zodiei Capricorn este pe 1 martie 2024, când soarele în Pești formează un sextil plăcut cu Jupiter în Taur. Această aliniere va ilumina aura acestei zodii, făcând-o magnetică și irezistibilă pentru ceilalți.

Vărsător

În 2024, Luna Nouă în Vărsător coincide cu Anul Nou Lunar pe data de 10 februarie, marcând debutul Anului Dragonului. Această zi favorabilă îi va deschide acestui nativ poarta către faimă și succes.

Pești

În anul 2024, zodia Pești are oportunitatea perfectă să înceapă din nou. Este momentul să renunțe la prioritizarea nevoilor altora și să se concentreze pe construirea fundamentelor pentru viața lui visată. Ziua norocoasă a anului este pe data de 11 martie 2024, când Luna Nouă în Pești se aliniază cu Venus, aducând o energie relaxantă și revigorantă.

Continue Reading
To Top