Lifestyle

Monica Tatoiu a ajuns de urgență în sala de operații. A suferit o intervenție extrem de dificilă

Monica Tatoiu a ajuns de urgență în sala de operații. A suferit o intervenție extrem de dificilă

Monica Tatoiu a fost externată, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la ambele picioare. Femeia de afaceri este extrem de încântată că a depășit acest hop și a dezvăluit că a luat decizia de a se opera pentru că nu vrea să meargă șchioapă și să aibă probleme, atât cât i-a mai rămas din viață.

Primele imagini cu Monica Tatoiu, după ce a fost operată de urgență! La scurt timp după externare, Monica Tatoiu a postat pe rețelele sociale o fotografie emoționantă în care apare alături de medicul care a operat-o în cârje, cu picioarele bandajate și perfuzia în mână.

Primele imagini cu Monica Tatoiu, după ce a fost operată de urgență!

„Alături de cel mai grozav doctor Vlad Predescu. Mă lasă să plec acasă astazi. Dupa 48 de ore de la operație. Impecabil. Fac 37 de ani de căsnicie”, a scris Monica Tatoiu pe rețelele de socializare.

Monica Tatoiu a dezvăluit în urmă cu două săptămâni că vrea să se opereze la ambele picioare pentru că nu vrea să meargă șchioapă și să aibă probleme de sănătate, atâta timp cât i-a mai rămas din viață.

„Pe 12 februarie, când luna este în creștere, îmi pun un genunchi nou și lungirea piciorului stâng. Îmi doresc să iasă bine și să nu mă mai clatin și să merg ca o rață șchioapă cât mi-a mai rămas din viață. Despre listele din 2024 vorbim după europarlamentare’, a declarat Monica Tatoiu potrivit Ciao.ro.

Aceasta nu este singura operație la care a fost supusă femeia de afaceri. În urmă cu ceva timp, ea s-a operat la șold după ce a suferit un accident la schi.

„Asta e a doua intervenție. Prima am avut-o pe cea de șold și acum e genunchiul. Cea de trocanter nu a fost programată. Mi-am rupt trocanterul de nebună ce am fost la schi. E o nouă tehnologie acum, pentru că înainte toată lumea spunea că proteza de genunchi este mai nasolă decât proteza de șold, recuperarea e mai greu. Este o nouă tehnologie pe care am probat-o pe soțul meu. Se face o analiză tomograf, se trimite în Elveția, vine proteza de făcut, ți-o pune acolo… e ca proteza dentară, ca implanturile”, a mai spus Monica Tatoiu.

Continue Reading
To Top