Lifestyle

Marele actor al României, anunț trist! Au izbucnit cu toții în lacrimi: Să veniți cât mai sunt în viață

Marele actor al României, anunț trist! Au izbucnit cu toții în lacrimi: Să veniți cât mai sunt în viață

Actorul Ion Haiduc a transmis un mesaj important, dar și foarte emoționant pentru tânăra generație. La vârsta de 76 de ani, Ion Haiduc a rămas unul dintre actorii reprezentativi ai scenei românești. Vezi mai jos ce le-a transmis tinerilor.

Actorul Ion Haiduc a transmis un mesaj important, dar și foarte emoționant pentru tânăra generație. La vârsta de 76 de ani, Ion Haiduc a rămas unul dintre actorii reprezentativi ai scenei românești.

Actorul Ion Haiduc a transmis câteva cuvinte importante pentru tânăra generație.

La vârsta de 76 de ani. Ion Haiduc, unul dintre actorii reprezentativi ai scenei românești, a deschis poarta amintirilor și a vorbit, cu emoție, despre clipele petrecute alături de marii actori ai României, care, din păcate, nu mai sunt printre noi.

Ion Haiduc, 76 de ani, este unul dintre actorii de referință ai teatrului și cinematografiei din țara noastră.

Cu o carieră bogată atât pe scenă, cât și pe marile ecrane, artistul a avut ocazia de a juca alături de nume mari care din păcate nu mai sunt printre noi.

”Să veniți să ne vedeți mai des”

După o viață în slujba publicului spectator, Ion Haiduc a transmis un mesaj emoționant, în care le spune românilor să-și prețuiască valorile cât sunt încă în viață și să vină la teatru pentru a se bucura de artiști.

Invitat în emisiunea”Despre Filme-Interviuri cât o carieră”, Ion Haiduc și-a adus aminte de vechii săi colegi de breaslă și povestit cu drag despre Toma Caragiu, Dem Rădulescu și Amza Pellea.

Actorul a transmis un mesaj emoționant publicului în care îndeamnă oamenii să vadă spectacole de teatru, pentru a-și încânta sufletul cu marii artiști ai României, cât sunt încă în viață.

„Să veniți să ne mai vedeți cât mai suntem în viață, pentru că după ce nu mai suntem, nu mai folosește nimănui. Teatrul este un loc miraculos, care în două ore vă transpune într-o altă lume, de unde plecați mai bogați, mai fericiți, uneori mai îngândurați, dar oricum plecați cu mare frumos”, a declarat Ion Haiduc pentru Canal 33.

Continue Reading
To Top