Știri interne

Horoscop 19-25 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici

Horoscop 19-25 februarie 2024, cu Mihai Voropchievici

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Berbec
Se anunță furtună, carte negativă. Berbecii sunt bulversați de o situație confuză. Sunt furioși, trec la dispute, au orgoliul rănit și explodează de nervi. Dacă i-a supărat cineva și nu le-a făcut pe plac, apar dispute care pot fi urmate de ruptură violentă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Taur
Se anunță o săptămână în care fecunditatea se află la cote înalte. E important să fiți receptivi, să aveți răbdare cu partenerul sau partenera. Faceți o deplasare în natură. Simțiți-vă bine. Dezvăluiți anumite secrete. E bine să vă cunoașteți unul cu celălalt. Veți vedea că situația va evolua lent, dar sigur.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Gemeni
Importanța comunicării și a schimburilor de idei, sau profesionale. O scrisoare, un telefon sau o deplasare vă va satisface propriul orgoliu. Veți fi liberi la comunicare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Rac
Veți face o călătorie, posibil în schimb de experiență. Pentru cei singuri, în această călătorie veți descoperi pasiunea, găsind un partener sau o parteneră. Înaintați încet, nu forțați mâna norocului. Pentru voi este recomandat să faceți totul lent, pentru a avea succes, reușită. Cei care au afaceri vor semna un contract foarte benefic.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Leu
Este o săptămână în care pasiunea voastră va fi oscilantă, o zi mai bună, o zi mai puțin bună. Veți putea avea parte de o întâlnire pasională, bazată pe atracția fizică. Dorința voastră va fi împlinită la cote superioare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Fecioară
Vor avea parte de reușită totală în tot ceea ce întreprind, pe plan profesional și plan personal. Au parte de sănătate, bani, iubire și succes.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Balanță
Se întorc în timp și se gândesc la cât de bine și frumos era în tinerețe. Vor avea nevoie de cineva care să îi trezească la realitate.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Scorpion
Se relansează un lucru pe care voi l-ați discutat, l-ați analizat și aveți și forța combativă de a vă impune punctul de vedere pentru că pasivitatea nu vă ajută în nici un fel. Veți începe o relație nouă, fie că e de afaceri, dar poate fi și una amoroasă.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Săgetător
Își va aduce aminte de tot felul de lucruri. Cineva care i-a promis marea cu sarea l-a abandonat, l-a trădat. Sunteți prizonierii unei situații în care săptămâna aceasta nu puteți face prea mult pentru voi. Părăsiți-i pe cei care v-au trădat ca să nu mai aveți parte de astfel de fenomene în viața voastră.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Capricorn
Reușită! Afirmare! Recunoașterea meritelor! Cu succes veți clarifica o situație. Veți avea succes în tot ceea ce întreprindeți. La orizont se întrezărește o mare dragoste pentru cei necăsătoriți. Pentru cei căsătoriți, dragostea ia amploare.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Vărsător
Vor demara noi acțiuni. Vor avea parte de o activitate profesională reușită și de o realizare materială pozitivă. O întâlnire cu o persoană mai în vârstă vă dă încredere în viață și nu vă face să ezitați la toate aceste porniri pe care le aveți voi în suflet.

Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru Pești
Au o săptămână în care sunt nevoiți să facă o alegere. Sunt ezitanți. Sunt prinși de neliniști. Au o persoană cu care rivalizează și sfatul Semilunilor este: Reflectați înainte de a acționa.

Continue Reading
To Top