Știri interne

Zodiac chinezesc 2024, cu Marian Golea: „Vom avea un an dificil, fără să facem bani”. Ce zodie are steaua de boală

Zodiac chinezesc 2024, cu Marian Golea: „Vom avea un an dificil, fără să facem bani”. Ce zodie are steaua de boală

Zodiac chinezesc 2024. Marian Golea a făcut previziunile astrale pentru Noul An Chinezesc, în cadrul unei emisiuni moderate de Cristi Brancu. Pe 10 februarie am intrat în Noul An Chinezesc, care aduce cu sine o serie de transformări și mai multe provocări, dificultăți, ori beneficii pentru diferite persoane, în funcție de semnul zodiacal reprezentativ. Astfel, Cristi Brancu a făcut o emisiune specială cu Marian Golea, specialist Feng Shui, care a făcut mai multe previziuni pentru perioada următoare și a anunțat cine va avea noroc și prosperitate.

„O să fie un an de Dragon care nu va fi foarte fericit, pentru că Dragonul este însoțit de o stea a împăratului. Este plin de pământ, lemn și foc, niciun pic de metal și apă. Fiecare element reprezintă ceva, de exemplu, elementul anului este pământul Yang. Avem un an cu doi justițiari, cu Tigru și Câine. Dragonul, care are un element de lemn înseamnă că practic sunt doi stâlpi de distrugere. Va fi un an foarte dificil, vor fi secete.”, a declarat Marian Golea, într-o emisiune moderată de Cristian Brancu pe Youtube.

Astfel, chiar dacă vin bani din diferite surse, Marian Golea spune că vor exista extrem de multe persoane care nu vor ști să-i investească înțelept și, astfel, să-i înmulțească. Per total, specialistul spune că nu ne așteaptă un an prea favorabil.

„Există foarte mult foc, iar asta reprezintă resurse, putem să luăm bani din depărtare, dar noi nu-i luăm, nu facem prosperitate din ei, banul degeaba îl iei, dacă nu faci nimic cu el. Noi vom avea un an dificil, fără să facem bani. Vor fi multe conflicte, fiecare zodie o duce mai bine sau mai rău. Trebuie doar să ne ajutăm singuri.”, a continuat specialistul.

Marian Golea a făcut și câteva previziuni importante pentru câteva zodii, cărora le-a transmis avertizări, ori le-a spus că le așteaptă un viitor strălucit, cu bani care pot veni fix în momentul în care nu se așteaptă.

„Este o stea a bolilor pe care se află Dragonul și Șarpele, vor avea loc și divorțuri, scandaluri în casă, nu stați în centrul casei. Avem și o stea a învățăturii și a dragostei, care-i va afecta pe bărbați, care pot călca strâmb.

Steaua 8 e pe Șobolan și interesant e că steaua 7 e pe Cal, o stea foarte proastă și mai există aici avertizare pe multe scandaluri. Cele mai importante stele aici sunt 6 și 9, unde stau Bivolii și Tigrii, pentru că se numește prosperitate în viitor, puteți face o schimbare anul ăsta, care vă aduce bani în viitor. Maimuța o duce foarte bine.”, a mai spus Marina Golea.

Zodiac chinezesc 2024 Șobolan
Vor avea prosperitate, primesc ajutor din împrejur, au și o stea de a face bani, lacătul banilor, numai că sănătatea le dă de furcă, atenție și la dușmanii Șobolanului, pentru că începe să-i vâneze anul acesta.

Bivol
Eu sunt foarte încântat de ei, de energiile lui, dar există câteva mici probleme. Prima e că există șansa să îi dea vești soția, să se împotrivească la ce vrea să facă, iar el trebuie să facă ce vrea el, nu are nevoie de sfaturi, este genial. Are o stea a succesului, poate să facă bani, dar există șansa ca cineva din anturajul lui să se îmbolnăvească, să aibă mai multe probleme de sănătate.

Zodiac chinezesc 2024 Tigru
O duce și el bine, are probleme pentru că nu ar trebui să conducă businessuri. Ideea este că el are o stea foarte bună, mai bună ca a Bivolului, dar trebuie să-și revizuiască atitudinea față de oameni. Are uneori șansa să fie crezut că e deasupra lor și atunci oamenii se simt, mai ales în afaceri.

Iepure
Anul ăsta nu are nicio stea bună, în afară de cea a victoriei. Anul acesta are șansa să creadă că lumea nu îi mai bagă în seamă, se însingurează, suferă. Singura modalitate este să-i ajutăm, să fim în preajma lor.

Zodiac chinezesc 2024 Dragon
Are steaua de boală, dar nu o duce prea rău, poate să o ducă și bine. Problema este că și el, ca Bivolul, va avea o energie de boală în fața lui, nu el, cineva din anturaj se îmbolnăvește.

Șarpe
Are gura mare, dar poate să aibă foarte multe realizări. Va fi cam vocal, lucru care-l face să se certe cu toată lumea.

Cal
Are cele mai slabe energii, după Cocoș, sunt pe locul doi, dar ei sunt puternici au gânduri mari, iar multe dintre planurile lor vor fi zădărnicite, doar să nu cadă în depresie, o să mai existe ani răi, dar să nu cadă în depresie. Atenție când mergeți în Sud.

Zodiac chinezesc 2024 Oaie
Are o stea foarte bună, dar nu se poate bucura de ea, pentru că are alte energii despre procese, litigii, pe care nu le poate înlătura. Din cauza asta, i se poate afecta viața. Trebuie să mai știe un lucru, când trecem prin perioade dificile e bine să ne aliem cu prietenii noștri secreți.

Maimuță
E mult mai bine reprezentată decât Oaia, chiar dacă are steaua 5 în față, e mai rapidă.

Zodiac chinezesc 2024 Cocoș

Este cel mai afectat. Problemele pot apărea pe diferite planuri, această analiză este una sumară, care îți dă o orientare, dar trebuie să o iei și să o răscolești.

Zodiac chinezesc 2024 Câine
O duce mai bine decât anul trecut, mult mai bine. Ideea este că e un an rău pentru conducători, pentru că vor fi trădați, fiind și an de alegeri. Eu vă dau un singur sfat: când mergeți să alegeți, nu vă lăsați duși de fente.

Mistreț
O duce mai bine decât Cocoșul, chiar dacă are o stea de ceartă. Anul acesta poate să facă lucruri mărețe.

Continue Reading
To Top