Lidia Fecioru: Cum afli caracterul unei persoane în funcție de forma corpului. „Aceste femei sunt bârfitoare”

Știri interne

Lidia Fecioru: Cum afli caracterul unei persoane în funcție de forma corpului. „Aceste femei sunt bârfitoare”

Lidia Fecioru: Cum afli caracterul unei persoane în funcție de forma corpului. „Aceste femei sunt bârfitoare”

Lidia Fecioru a prezentat a prezentat detaliile fizice după care îți poți da seama de caracterul unei persoane. Detaliile au fost oferite în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, difuzată la Antena 3.

„Femei cu sânii mari și rotunjoară arată depozitul de hrană în caz de foamete, criză, își ia rezerve. Ea a venit din placenta maternă cu o informație: foamete și să nu fie aruncată. Este un gând al mamei pe care îl transmite: nedorința sau dorința puternică.

Indiferent câtă lipoabsorbție ar face aceste femei, tot acolo vor ajunge. Niciodată nu vor putea scoate grăsimea de pe ele, pentru că este peste tot, e genetic.

Femeile cu forma dreptunghiulară sunt femeile care sunt foarte înfipte cu picioarele în realitate și sunt conducători realiști.

Au o forță de a alege un drum în viață. Partenerul va trebui să se subordoneze total. Sunt femei care câștigă în viață.

Forma corpului arată caracterul unei persoane

Femeia cu fese și șolduri mari este femeia atractivă pentru masculi. Șoldurile le fac femeile care hrănesc mult bebelușii la sân. Șoldul este semnul maternității.

Aceste femei sunt foarte fertile.

Și să vorbim și despre femeile care au celulită. Știți ce înseamnă celulita de fapt? Este frica de a rămâne fără casă, fără susținător, fără cineva care să aibă grijă de ea.”, a explicat Lidia Fecioru.

Un studiu a constatat că nouă din zece femei nu știau forma corpului lor – multe dintre ele crezând în mod eronat că au o talie de viespe și curbe de clepsidră.

De fapt, majoritatea au o figură dreaptă în sus și în jos, cunoscută mai degrabă neclar, drept “dreptunghi”.

Forma corpului dreptunghiulară – aceste femei au bust, șolduri și umerii de aceeași lățime. Ele, de asemenea, nu au o talie evidențiată.

Aproximativ 240 de femei și-au scanat corpul pentru a obține măsurătorile și proporțiile. Acestea au fost apoi utilizate pentru a identifica tipul lor de corp, într-un studiu efectuat în anul 2015.

Tipurile de corp sunt: clepsidră, dreptunghi, pară și triunghi( o femeie cu burtă mare și șolduri).

Scanările au arătat că 63% dintre femei sunt dreptunghiulare, cu talie mai mare și curbele lor devin mai puțin definite odată cu vârsta.

Continue Reading
To Top