Știri interne

Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care poate avea o cumpănă majora pe 28 Februarie

Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care poate avea o cumpănă majora pe 28 Februarie

Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care poate avea o cumpănă majora pe 28 Februarie

Mariana Cojocaru vine cu un avertisment pentru o zodie. Lucrurile par pozitive la prima vedere, dar unii nativi pot avea parte de cumpene și de alte probleme.

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat horoscopul pentru zilele care urmează. Totodată, aceasta duce și sfaturi esențiale pentru o zodie, care merită luate în calcul.

Conform horoscopului prezentat de Mariana Cojocaru, pentru Pești urmează o săptămână de constrângeri. Nativii acestei zodii vor observa că la prima vedere totul pare frumos.

Pe de altă parte, lucrurile se vor schimba radical și poate exista o cumpănă. Iar destinul lor ajunge să fie pus între ”ciocan și nicovală”. E nevoie de o responsabilitate mai mare, dar și de ceva mai multă maturitate perioada aceasta.

„O săptămână cu constrângeri, destul de senină și pozitivă la o primă vedere. Vă înțelegeți destul de bine cu aspectul lui Saturn în constelația voastră, dar mai bine cu Neptun. Nu este totul roz! Destinul vostru va fi între ciocan și nicovală, trebuie să fiți mult mai responsabili, maturi, asumați și, în niciun caz, visători!”, arată Mariana Cojocaru.

Totodată, astrologul spune că cei născuți sub acest semn zodiacal nu trebuie să se bucure prea repede de anumite lucruri pentru că nu se știe cum va evolua situația.

Atenție mare la detalii, dar și la realitatea actuală. Se întâmplă lucruri care nu trebuie lăsate în urmă, ci din contră, chiar ar fi bine să fie analizate.

„Partea de beatitudine poate să vină cu o trăire extraordinară. Dar nu uitață că există și un revers al medaliei. Este o perioadă în care trebuie să încercăm să rămânem ancorați în realitate. Se întâmplă lucruri pe care nu trebuie să le trecem cu vederea”, mai spune astrologul Mariana Cojocaru.

Continue Reading
To Top