Două zodii care ajung în pragul despărțirii în luna noiembrie. Nativii trebuie să își rezolve problemele în relație

Lifestyle

Două zodii care ajung în pragul despărțirii în luna noiembrie. Nativii trebuie să își rezolve problemele în relație

Două zodii care ajung în pragul despărțirii în luna noiembrie. Nativii trebuie să își rezolve problemele în relație

Două zodii vor trece printr-o perioadă mai delicată în ceea ce privește relația de cuplu, asta pentru că ajunge în pragul despărțirii. Pentru acei nativi care au tot evitat să discute cu persoana iubită un subiect și s-au gândit că problemele se vor rezolva de la sine, vor trebui să „înfrunte” un adevăr care nu va fi pe placul lor.

Următoarea perioadă nu vine cu vești tocmai bune pentru două zodii, care vor trebui să își rezolve problemele în relația de cuplu, mai ales în cazul celor care neînțelegerile sunt la ordinea zilei. Se poate ca nativii să fie confuzi în luna noiembrie și se vor decide cu greu dacă le este mai bine împreună sau separat.

Două zodii care vor avea probleme în relația de cuplu în luna noiembrie
Săgetător

Printre zodiile care vor trebui să decidă viitorul relației se numără Săgetătorul. Relațiile de cuplu ale acestor nativi vor fi în impas și se poate ca acele lucruri pe care le-au ignorat pentru o bună perioadă să revină în viața lor și să le tulbure liniștea.

De altfel, Săgetătorii, cunoscuți pentru faptul că sunt impulsivi și pot să se enerveze din lucruri mărunte, pot fi tentați să ia o decizie legată de viitorul cuplului pe moment pe care, mai apoi, s-ar putea să o regrete, mai ales atunci când se tensiunile vor dispărea și vor realiza că orice conflict se poate rezolva dacă abordează cu mai mult calm problema.

Vărsător

Și Vărsătorii vor avea de învățat lecții importante în ceea ce privește conflictele în cuplu. Dacă Săgetătorii pot fi impulsivi și pot pune punct relație oricând, Vărsătorii au obiceiul, mai ales atunci când nu sunt cu adevărat fericiți, să ignore realitatea și să creadă că totul se va rezolva de la sine.

Lucrurile nu vor sta deloc așa, ci acești nativi vor trebui să depună ceva mai mult efort pentru a-și salva relația de cuplu, asta dacă își doresc cu adevărat. Un alt obicei care poate să dăuneze legăturilor acestor nativi este faptul că nu spun ceea ce îi nemulțumește atunci când este momentul, de aceea, Vărsătorii vor trebui să învețe să comunice eficient, astfel încât să nu se mai ajungă la momente delicate în cuplu.

Continue Reading
To Top