Un amestec miraculos din trei plante care iti curata plamanii! Cu siguranta le ai acasa

Știri interne

Un amestec miraculos din trei plante care iti curata plamanii! Cu siguranta le ai acasa

Un amestec miraculos din trei plante care iti curata plamanii! Cu siguranta le ai acasa

Majoritatea fumatorilor sustin ca sunt constienti de riscurile la care se expun fumand, dar nu pot renunta.

Chiar daca esti fumator, te-ai lasat de curand sau stai constant in fumul de tigara al celor din jur, plamanii tai sunt incarcati de materii toxice, pana la 50 de componente din fumul de tigara pot cauza cancer. Daca nu poti renunta, cu siguranta iti poti ajuta altfel plamanii. Exista un remediu putin cunoscut, dar puternic si eficient care te poate ajuta sa iti cureti plamanii de gudron si nicotina.

Pentru a-l prepara ai nevoie de cateva ingrediente:

400 grame de ceapa;
2 lingurite de turmenic;
3 cm de radacina de ghimbir;
un litru de apa;
400 de grame de zahar.
Amestecul se prepara relativ simplu, iata pasii: intr- oala se pune apa la fiert impreuna cu zaharul. Intre timp, se taie ceapa si se razuieste fin ghimbirul. Acestea se amesteca si se adauga in apa fierbinte. Aproape cand ajunge la temperatura de fierbere, se lasa focul mai mic si se adauga tumernicul.

Se lasa pe foc, la intensitate mic, sa fiarba pana cand cantitatea de apa ajunge a jumatate. Se ia de pe foc, se lasa putin la racit, apoi se strecoara si se pune intr-un borcan de sticla. Cand s-a racit, acesta se pune in frigider. Compozitia finala va fi sub forma de sirop, pe care ele bine sa il iei in fiecare dimineata, cate doua lingurite, si seara la fel, inainte de a merge la culcare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top