Mihaela Bilic: Singura băutură care îți oferă o digestie bună, face minuni

Sanatate

Mihaela Bilic: Singura băutură care îți oferă o digestie bună, face minuni

Mihaela Bilic: Singura băutură care îți oferă o digestie bună, face minuni

Mihaela Bilic a recomandat urmăritorilor săi pe rețelele de socializare o băutură ce poate fi consumă în loc de apă. Ea conține numeroase vitamine pentru organism, fiind și un probiotic natural.

Hidratarea este foarte importantă, mai ales în zilele toride și trebuie să avem grijă ceea ce alegem să consumăm. Există o băutură plină de vitamine, fiind perfectă pentru organism, dar te ajută și să ai un tranzit intestinal sănătos.

Băutura pe care să o bei pentru un tranzit sănătos

Dacă nu își place să bei apa și consideră că nu are niciun gust, o poți înlocui cu o altă băutură mult mai delicioasă. Este un probiotic plin de vitamine și se poate consuma inclusiv în zilele toride de vară, astfel că te va hidrata.

Mihaela Bilic o recomandă și recunoaște că o consumă foarte des, inclusiv în zilele cu temperaturi ridicare, pentru a fi hidratată. Băutura are și numeroase beneficii pentru sănătate. Poate fi consumată și ca alternativă la produsele lactate de tipul sana, chefir sau lapte de băut. Astfel că vorbim despre kombucha, un probiotic sănătos.

“Kombucha, un probiotic care merită încercat. Pentru că nu-mi place apa, sunt mereu în căutare de alternative lichide pentru hidratare. Așa am descoperit Kombucha, o băutură fermentată și ușor acidă cu beneficii reale pentru sănătate.

Este un ceai negru puțin îndulcit în care se pun culturi simbiotice de bacterii și drojdii și se lasă la fermentat câteva zile.

Nu se știe exact care este originea acestei licori, însă cu certitudine are virtuți terapeutice prin efectul ei probiotic, de echilibrare a coloniilor de bacterii benefice din intestin”, a scris Mihaela Bilic pe contul său de Instagram.

Probioticul trebuie să fie nepasteurizat

În zilele noastre, tot mai multe alimente sunt pasteurizate, iar beneficiile pe care le au pentru organism, vor fi într-un procent mult mai mic. Totodată, kombucha are și calorii puține, iar doamnele nu își vor mai face grijă cu privire la silueta lor.

”Și pentru că în ziua de azi avem parte din ce în ce mai rar de produse fermentate, vă recomand să o aveți în vedere ca alternativă la produsele lactate de tip lapte bătut, sana, chefir.

Are calorii puține și există variante cu diverse arome, deci gustul este mai mult decât plăcut. Nu e obligatoriu să fie bio, dar musai să fie nepasteurizat, altfel pierdem efectul probiotic!

Prețul e piperat, dar merită să ne asigurăm un tranzit intestinal regulat”, a încheiat medicul nutriţionist, Mihaela Bilic.

Continue Reading
To Top