Primele declarații ale pescarului care a găsit cadavrul fetei de sub bancă, în parcul din Mangalia: "Nu i se cunoştea faţa..."

Știri interne

Primele declarații ale pescarului care a găsit cadavrul fetei de sub bancă, în parcul din Mangalia: “Nu i se cunoştea faţa…”

Primele declarații ale pescarului care a găsit cadavrul fetei de sub bancă, în parcul din Mangalia: “Nu i se cunoştea faţa…”

Pescarul care a găsit cadavrul fetei sub o bancă, în Parcul Tosca din Mangalia, a făcut primele declarații. Bărbatul spune că în primă fază a fost șocat, pentru că nu i se cunoștea fața, de aceea a crezut inițial că acolo e un câine, și nu o persoană.

Un nou caz a șocat în această dimineață România. Cadavrul unei fete a fost găsit sub o bancă, în parcul Tosca din Mangalia. Potrivit primelor informații, cei care au desfigurat-o în bătaie pe tânără ar fi ucis-o în altă parte și abia apoi i-ar fi adus trupul neînsuflețit acolo. Pe camerele de supraveghere care sunt amplasate în parc au fost surprinși doi indivizi care purtau cagule.

Primele declarații ale pescarului care a găsit cadavrul fetei de sub bancă, în parcul din Mangalia

Trupul neînsuflețit al tinerei a fost descoperit în această dimineață, puțin după ora 5, atunci când un pescar care trecea prin parcul Tosca din Mangalia a observat cadavrul sub o bancă. Bărbatul a povestit că s-a speriat și apoi a sunat imediat la 112 însă, inițial, până să își dea seama că acolo zace o persoană, a crezut că e vorba de un animal.

“Mergeam la pescuit, pe întuneric, 5:15 era ceasul. Ea era sub bancă, pusă acolo ghemuită.

Am crezut că e un câine şi când am pus mâna, am văzut că e o persoană fizică.

Nu mai respira, avea până în 15 ani. Era mutilată, nu i se cunoştea faţa. Am avut un şoc foarte mare. A fost adusă aici cred”, a spus pescarul care a găsit cadavrul tinerei în această dimineaţă.

Ce spun oamenii legii
Oamenii legii spun că au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din oraș, se află cadavrul unei persoane, în jurul orei 05:30. Ulterior, polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

“La data de 6 august a.c., în jurul orei 05:30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, într-un parc din municipiul Mangalia, se află cadavrul unei persoane de sex femeiesc.

Cadavrul prezenta urme de violență, echipajul medical declarând, ulterior, decesul.

În cauză cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, în vederea stabilirii situației de fapt”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Continue Reading
To Top