Știri interne

Reacția Andrei când a fost întrebată dacă e însărcinată. Artista s-a pozat în costum de baie

Reacția Andrei când a fost întrebată dacă e însărcinată. Artista s-a pozat în costum de baie

Andra a stârnit controverse în mediul online după ce s-a afișat în costum de baie. Soția lui Cătălin Măruță a fost întrebată dacă este însărcinată, iar ea a răspuns imediat.

Andra Măruță, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, se află într-o vacanță de neuitat în Marbella, alături de familia sa. În timpul acestei escapade, artista se bucură de fiecare zi liberă și explorează frumusețile orașului spaniol.

După o croazieră de lux, familia Măruță a ales să petreacă timpul în Marbella, iar Andra s-a declarat încântată de această destinație și a dezvăluit că ar fi dispusă să se mute aici dacă ar părăsi România.

„Vroiam să vă spun că încă sunt în Marbella. Dacă ar fi să vă fac așa o mărturisire. N-am mai spus-o nimănui. Dacă aș vrea să mă mut într-un loc – aici ar fi, în Marbella. Dacă ar fi să plec din România, ăsta ar fi locul în care eu m-aș muta. Este un loc extraordinar. Liniștea aceasta pe care încerci să o găsești toată viața, noi am găsit-o aici’, a spus Andra într-un video publicat pe Instagram.

Deși nu este obișnuită să își expună prea des trupul în costum de baie pe rețelele de socializare, Andra a surprins fanii cu câteva imagini în care poartă un costum de baie întreg, alb-negru. Peste acesta, a optat pentru o rochiță de plajă lejeră, într-o nuanță de bej. Fotografiile au stârnit curiozitatea fanilor, unii dintre ei speculând că artista ar putea fi însărcinată și ar încerca să își ascundă sarcina.

„Frumoasă, dar e însărcinată?’, a întrebat un fan. Andra nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns: „Nu, nu sunt însărcinată! Dacă eram, anunțam eu fără să las să se înțeleagă!’

În fața acestor speculații, Andra a decis să răspundă întrebărilor fanilor, surprinzându-i pe mulți care nu se așteptau să primească un răspuns. Artista a negat că ar fi însărcinată și a clarificat că este nu ascunde nimic și se bucură de timpul petrecut în vacanță alături de familie.

„Doar mie mi se pare că e însărcinată?😍 În orice caz, o frumusețe rară!’, a mai comentat un alt fan. Alte persoane au început să le atragă atenția celor care au scris că artista ar fi însărcinată. „E urât să spuneți asta unei femei. Se spune mereu asta și e destul de nepotrivit, pentru că atunci când nu ești însărcinată probabil ești sau pari grasă. E jignitor! Așa este Andra, o femeie voluptoasă, cu forme și așa îi stă foarte bine’.

În continuare, Andra Măruță se bucură de fiecare moment al vacanței sale în Marbella și își încântă fanii cu fotografii și povești din călătoria lor. Cu siguranță, această vacanță va rămâne în memoria familiei Măruță ca un moment special și plin de frumusețe.

„Îndrăgostită de fiecare răsărit și apus de soare peste Marbella. Aici, timpul pare să se oprească pentru a-mi oferi amintiri ce nu se uită niciodată’, a transmis soția lui Cătălin Măruță.

Continue Reading
To Top