Știri interne

Anunțul zilei despre Mihai Albu. E vorba despre mama sa…

Anunțul zilei despre Mihai Albu. E vorba despre mama sa…

Mama lui Mihai Albu se confrunta cu probleme de sanatate.

“Mulțumesc personalului medical al Spitalului Sfântul Pantelimon pentru profesionalismul de care dau dovada in salvarea mamei! In acest moment mama este la reanimare in stare critica in urma unei interventii chirurgicale (hemoragie interna). Chirurgical operatia a decurs excelent, insa dupa cinci zile de terapie intensiva starea s-a deteriorat major. Multumesc domnului doctor chirurg Cristian Balalau! Doamne ajuta! “

Mihai Albu speră să aibă o relație mai bună cu fiica lui, Mikaela. Adolescenta a rămas în grija mamei, după ce părinții ei au divorțat în anul 2013.

Designerul Mihai Albu a trecut printr-un divorț acum 10 ani, când s-a despărțit de Iulia Albu, iar fiica lor, Mikaela, în vârstă de 12 ani, a rămas în grija mamei. Cu toate acestea, Mihai Albu a dezvăluit că relația cu fosta soție nu a fost una prea bună atunci când a venit vorba despre programul de vizită al copilului lor, ceea ce l-a determinat să apeleze la instanță.

El își dorește să ofere sprijin și iubire necondiționată acestei tinere în creștere și să fie un tată prezent și implicat în viața ei. Divorțul dificil și problemele de comunicare dintre Mihai Albu și Iulia Albu au condus la o separare fizică între tată și fiică. Cu toate acestea, designerul își exprimă dorința de a depăși aceste obstacole și de a construi o relație puternică și sănătoasă cu Mikaela.

„Mikaela nu e ok, dar pentru ce copil e bine când părinții nu mai sunt împreună. Sigur că sunt niște traume, eu unul am încercat și am avut grijă să resimtă cât mai puțin. Dar sigur e un șoc pentru un copil. Unii trec mai ușor, alții mai greu… Și relație e greu de ținut. Nu e ceva complet. Ideal ar fi ca un copil să crească în familia lui, cu tatăl, cu mama lui. Facem cât se poate! Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine. Tatăl care e plecat, el e plecat. Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi’, a mai spus Mihai Albu, potrivit cancan.ro.

Mihai Albu, care a împlinit anul trecut 60 de ani, recunoaște că mama sa a fost cea care l-a învățat ce înseamnă seriozitatea, respectul, dar și bunătate, valori după care se ghidează chiar și în prezent. “De la mama am învățat cât de importante sunt respectul, bunătatea, seriozitatea. Mi-a transmis toate valorile familiei”, a mărturisit Mihai Albu, într-un interviu acordat pentru wowbiz.ro.

Toate aceste lucruri le-a conștientizat însă ani mai târziu. Mihai Albu a mai vorbit printre altele și despre perioada copilăriei. Se pare că faimosul creator de pantofi era certat deseori de mama sa, dar și de profesori. Mai toate caietele sale erau pline de desene, iar acest lucru era o problemă la acel moment.

Ce influență a avut Zinaia asupra lui Mihai Albu? Mama sa l-a încurajat mereu să facă ceea ce își dorește. După e tatăl său a încetat din viață, femeia s-a ocupat singură de creșterea sa și de asemenea, l-a ajutat să meargă la meditații astfel încât să poată să urmeze o facultate de artă, așa cum își dorea.

Pentru că îi plăcea să deseneze încă de când era mic, mama sa a avut grijă ca fiul ei să își urmeze pasiunea, chiar dacă toate aceste lucruri necesitau timp, dar și bani. De asemenea, pentru că era singurul copil, întreaga atenție s-a concentrat doar asupra lui.

”Știa că îmi place foarte mult să desenez și pentru asta m-a susținut necondiționat. Deși de mult ori eu am vrut să abandonez pentru că am fost la un liceu de matematică – fizică și nu avea profil de desen, cu toate acestea m-a susținut foarte mult.

Mi-a dat direcția în viață și m-a susținut foarte tare. Fiind o mamă singură și eu fiind adolescent sigur că s-a luptat foarte tare”, a mai povestit faimosul creator de pantofi, în interviu acordat pentru wowbiz.ro.

Continue Reading
To Top