Joe Biden nu-l demite pe directorul FBI Christopher Wray, dacă nu o face Trump

Știri externe

Joe Biden nu-l demite pe directorul FBI Christopher Wray, dacă nu o face Trump

Scandalul de după alegerile prezidențiale din America continuă. Șefii serviciilor secrete precum FBI, Christopher Wray, se așteaptă să fie dat afară din funcție deși mai are 7 ani de mandat.

Donal Trump a început să facă „curățenie” prin administrația Americii, la serviciile secrete, practic orice persoană care l-a deranjat era demisă fară drept de apel.

Președintele ales Joe Biden a declarat că nu intenționeaza să-l demită pe directorul FBI, asta dacă până la preluarea mandatului nu o face Donald Trump.

Biden nu intenționează să-l dea afară pe Christopher Wray

Președintele în funcție și-a manifestat în declarații publice că este nemulțumit de activitatea acestuia. În 2017 l-a dat afară pe șeful FBI numit de doar 4 ani de Barack Obama, deși mandatul șefilor FBI este de 10 ani.

directorul FBI Christopher Wray
directorul FBI Christopher Wray

“Nu există intenţia de înlocuire a directorului FBI dacă nu îl demite Donald Trump”, a declarat un reprezentant al echipei lui Joe Biden, potrivit New York Times.

Trump sfătuit să-și protejeze copiii

Copiii lui Donal Trump au fost foarte implicați în campania electorală a tatălui lor, iar avocatul acestuia Robert Giuliani, l-a sfătuit să le confere acestora amnistie, pentru a-i proteja de eventualele procese sau condamnări în urma acuzațiilor extrem de grave făcute la adresa oricui era împotriva lui Trump.

Donald Trump si familia sa
Donald Trump si familia sa

Ivanca și Eric Trump au fost cei mai implicați în campania electorală, ba chiar au condus proteste și au cerut fară oprire stoparea numărătorii voturilor.

De obicei, în Statele Unite, directorii FBI, care sunt confirmaţi în funcţii de Senat, au mandate de zece ani. Însă Donald Trump l-a demis pe James Comey din funcţia de director FBI în 2017, după mai puţin de patru ani de la numirea în funcţie de Administraţia Barack Obama.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top