Vremea 14-20 decembrie 2020, meteorologii anunță precipitații abundente

Știri interne

Vremea 14-20 decembrie 2020, meteorologii anunță precipitații abundente

Vremea 14-20 decembrie 2020. Temperaturile vor fi în general pozitive

Vremea în perioada 14-20 decembrie 2020 se anunță una capricioasă, ANM anunță precipitații abundente în special  în zonele extracarpatice, în special în sud-vest. Prognoza meteo pentru Crăciun și Revelion 2020 a rămas deocamdată neschidată.

Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile pentru fiecare regiune în parte.

Vremea 14-20 decembrie 2020, meteorologii anunță precipitații abundente

Vremea în București 14-20 decembrie

În București vremea va fi în general bună, cele mai mici temperaturi se vor înregistra joi și vineri, când mercurul din termometre nu va depași 4 grade Celsius, conform meteoromania.ro.

Recomandări

Luni conform Accuweather sanșele de pricipitații sunt de 63%, vor fi ploi sporadice, iar temperaturile maxime vor fi de 6 grade Celsius.

Marți și miercuri temperaturile ating aceași valoare ca luni în București, dar vremea conform prognozei ANM aduce ceață, prin urmare mare atenție pentru șoferi și cei care pleacă la drum cu orice mijloace de trasnport, chiar si aerian, ceața poate provoca înârzieri.

Vremea în București în weekend va fi fară precipitații, nori groși vor străbate frontul atmosferic al Capitalei, iar temperaturile vor ajunge la maxim 7 grade Celsius.

Vremea în Maramureș 14-20 decembrie 2020

În Maramureș vremea va fi conform predicțiilor normale din luna decembrie. Pe timpul zilei se vor înregistra între 3 și 4 grade. Noaptea temperaturile scad și vor fi valori negative negative, între -3 și -2 grade Celsius.

Oltenia

În perioada 14-20 decembrie 2020 conform estimărilor date de meteorologi zona va fi răcită treptat. Spre finalul săptămânii valorile maxime ale temperaturilor vor fi între 5 și grade Celsius. În schimv vor fi schimburi bruște de temperatura provocate de frontul atmosferic, care ar putea aduce valori și de -3 grade.

Vremea în Crișana

14-20 decembrie 2020 aduce temperaturi calde pentru această perioada. Ziua maxima ajunge la 5 grade, iar noaptea la cel mult -2 grade Celsius. În rest locuitorii din zona se pot bucura de o vreme mai blândă de decembrie.

Transilvania 14-20 decembrie 2020

Vești bune și pentru locuitorii din Transilvania, în perioada specificată vremea va fi caldă 2-3 grade sunt estimările ANM pentru această săptămână. Noaptea va fi ceva mai frig, dar mercurul termometrelor nu va scădea sub -3 grade.

Vremea în Moldova

În Moldova, meteorologii anunță că între 17 și 20 decembrie se va produce o răcire treptată, iar valorile termice se vor apropia de cele normale pentru data din calendar. Astfel, se vor înregistra maxime de 2 grade Celsius, iar minimele vor fi de -3…-1 grad Celsius.

Vremea în Muntenia

Cea mai mică temperatură în săptămâna din prognoza este de -2 grade, temperatură ce va fi înregistrată noaptea. În rest vremea va aduce valori cuprinse între 3-5 grade, iar spre finalul săptămânii în zona Muntenia se vor semnala încălziri ale temperaturilor.

Vremea în Doborgea

În Dobrogea, spre sfârșitul săptămânii 14 – 20 decembrie, meteorologii anunță că regimul termic se va apropia de normalul acestei perioade. Valoarea medie a temperaturilor maxime va fi de 4 grade, iar temperaturile minime se vor situa între 0 și 2 grade Celsius.

În capitală, în această săptămână, media temperaturilor maxime va atinge 7 grade Celsius, în timp ce temperaturile minime înregistrate se vor situa în jurul valorii de -2…-1 grad Celsius.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top