Cod galben de vânt puternic emis pentru 3 județe. Vremea 30 decembrie

Știri interne

Cod galben de vânt puternic emis pentru 3 județe. Vremea 30 decembrie

Vremea 30 decembrie, Administrația Națională de Meteorologie a emis miercuri dimineața un cod galben de vânt puternic valabil pentru județele Cluj, Hunedoara și Caraș-Severin. În continuare sunt vizate zonele montane care de câteva zile se află sub intensificări foarte puternice ale vântului.

ANM a emis 3 avertizări de tip cod galben pentru județele specificate mai sus, iar în informare emisă de meteorologi se menționează că vânturile vor ajunge la viteze de 90-100km la oră.

Locuitorii din zonele montane din Cluj, Hunedoara și Caraș-Severin sunt avertizați să fie atenți la posibilele căderi de pomi, să nu se adăpostească de vânt de clădiri instabile sau lucruri ce pot cădea brusc din cauza vântului puternic.

Vremea în 30 decembrie 2020

Exceptând zonele montane vremea astăzi va fi excesiv de caldă pentru această perioadă. Valoarea maximă atinsă astăzi va fi de 17 grade Celsius, în loc de temperaturi de 2-3 grade.

Prin vestul și sud-vestul țării vor fi ploi, iar în unele sunt vizate și de polei. Tot pe 30 decembrie va ploua în vestul țării, de asemenea pe parcursul zilei cerul va fi înorat.

Cel mai frig este la Mircurea Ciuc unde mercurul a atins la ora 7:00, -3 grade celsius.

Ploile vor fi în Banat, Crișana și sunt sanse foarte mari ca în Oltenia și sudul României să apară precipitații.

Vremea pe 30 decembrie în Europa și România

Cea mai mare temperatură de astăzi s-a înregistrat la ora 07:00 în Timișoara și Reșita unde au fost înregistrate 12 grade Celsius.

Vremea în București 30 decembrie

Temperatura maximă ce va fi înregistrată astăzi în Capitală este de 16 grade Celsius, iar Soarele va fi prezent pe tot parcursul zilei.

Nori timizi își vor face astăzi apariția în București, dar nu vor fi precipitații.

Vremea miercuri 30 decembrie 2020
Vremea miercuri 30 decembrie 2020. FOTO: Meteo Romania

Cele mai mari temperaturi se vor înregistra astăzi în Timișoara, Reșita, Arad, Constanța, București, Craiova și Călărași.

La munte vremea va fi buna de schiat în stațiunea Rânca, iar la Brașov și stațiunile din Prahova vântul s-a domolit, iar cei care au ales să-și petreacă finalul de an în această zona vor putea ieși linișitiți la o plimbare.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top