Dana Budeanu despre bărbații care merg la Barbershop și mafioții care folosesc Revolut

Știri interne

Dana Budeanu despre bărbații care merg la Barbershop și mafioții care folosesc Revolut

Dana Budeanu, Verdict, Amețitele și mafioții 25 ianuarie 2021 despre bărbații care folosesc Revolut și merg la Barbershop

Dana Budeanu a dezbătu astăzi în rubrica „Amețitele și Mafioții” despre bărbații care merg la Barbershop și folosesc Revolut.

În stilul ai caracteristic, Dana Budeanu a comentat ironic adorația bărbaților pentru îngrijirea personală și mai ales a celor care-și pun mască pe față pentru puncte negre.

Dana Budeanu: Bărbații se justifică mai rău ca femeile

Dana Budeanu a comentat și despre bărbații care merg la sală și țin dietă. De asemenea i-a luat în râs pe cei care mănâncă avocado și fac fasting.

Tot stilista spune că nu înțelege bărbații care se epilează înghinal cu briciul la Barbershop.

Dana Budeanu despre bărbații care folosesc Revolut
Dana Budeanu despre bărbații care folosesc Revolut

Budeanu le recomandă bărbaților în loc de dietă să facă mai mult….cu partenerelor și aceasta spune că atunci nu va mai fi nevoie de nici o dietă.

Nu doar bărbații au fost luați în vizor de Budeanu, stilista a consideră că unele femei merg la sală și își aleg antrenor personal pentru că simt nevoia unui bărbat.

Bărbații care au Revolut Dana Budeanu

Dana Budeanu a vorbit și despre mafioții care au Revolut. Revolut este o aplicație care poate emite și carduri, un fel de instituție non bancară.

Dana Budeanu - „Toate secretarele și amantele au Revolut. De aia au mafioții Revolut
„Toate secretarele și amantele au Revolut. De aia au mafioții Revolut

Sunt anxioși, de aia a și apărut Revolut. Când are Revolut el, să își facă Revolut repede. Ce ai de ascuns amețitule? De fapt nu vrei să vadă aia că-i dai bani secretarei și celor care au amante”, a spus Budeanu în Verdictul de astăzi, 25 ianuarie 2021.

Ele abia așteaptă să plece la live coaching, că și ei au live coach. Luati-vă viața în mâini și spălați-vă copii. Ce e aia mă depresie? Dacă vine războiul în clipa asta, ce faci? Stai în drepresie până trece?”, a mai spus stitila în Verdicul din 25 ianuarie 2021.

Dana consideră că munca alungă orice atac de panica. „Ia i-a lopata și-ți revine respirația la loc. I-ați viața în mâini, că de aia ești obosită. Închide internetul și o vezi că-ți trece anxietatea. La muncă, toată lumea”, a conchis Budeanu.

Verdict Dana Budeanu

Dana Budeanu a lansat anul trecut pe Youtube emisiunea Veridict. Aceasta este împărtiță în trei părți: Veridic, Amețitele și mafioții și Stilul ești tu.

În sectiunea „Verdict” stilista vorbește despre ținutele vedetelor. În secțiunea „Ametitele și Mafioții” Budeanu face pamflet pe diverse teme și comentează diverse. În secțiunea „Stilul ești tu” Dana dă sfaturi despre stiluri vestimentare și recomandări.

De asemenea de două ori pe an Dana Budeanu organizează selectivi o întrunire cu un grup de femei unde le explică și le dă sfaturi vestimentare.

Continue Reading
2 Comments

2 Comments

  1. robert

    27 ianuarie 2021 at 18:46

    Corect era “… ia lopata…” si “ia-ti viata in maini…”. La un eventual examen de capacitate…

  2. Panait Cristian

    30 ianuarie 2021 at 18:43

    Hai sa ne hotaram. Croitoreasa asta este stilista sau evaluator politic? Dacai-a facut 2 rochii coanei firea, acum poate rezolva si politica tarii?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top