Liga 1: Hermannstadt - Chindia Scor 1-1, rezumat video

Știri interne

Liga 1: Hermannstadt – Chindia Scor 1-1, rezumat video

Hermannstadt – Chindia Scor 1-1, rezumat video. Revelația din Liga 1 este Chindia care este neînvinsă de 8 etape.

Chindia Târgoviște rămâne revelația Ligii 1, ajungând la 8 meciuri consecutive fără înfrângere, după remiza 1-1 de joi, de la Sibiu, cu FC Hermannstadt, ocupând locul 6 în clasament, ultimul care duce în playoff.

FC Hermannstadt – Chindia Târgoviște s-a încheiat 1-1, joi seara la Sibiu, în etapa a 19-a a Ligii 1. Gazdele au deschis scorul în mintul 18, prin Karanovic.

Chindia a egalat la 5 minute după reluare, Căpușă profitând de o deviere favorabilă lui, în fața porții. Oaspeții au mai trecut de două ori pe lângă preluarea conducerii, ca mai apoi sibienii să rateze la rândul lor, mingea centrată de Petrișor Petrescu căzând pe bara transversală.

Chindia obține un punct important în deplasare, cu care își securizează locul 6 în clasament (28 puncte), ultimul care duce în play off, aflându-se la 4 puncte de locul 7, ocupat de FC Botoșani.

Sibienii ocupă locul 14, cu cele 16 puncte, dar sunt la doar 2 puncte de ultimul loc și au ajuns la 7 partide consecutive fără victorie în Liga 1.

Hermannstadt – Chindia scor 1-1. Sibienii n-au mai câștigat de 7 etape, iar oaspeții bifează 8 partide la rând fără eșec

Hermannstadt - Chindia Târgoviște 1-1. Sibienii au 7 meciuri la rând fără victorie
Hermannstadt – Chindia Târgoviște 1-1. Sibienii au 7 meciuri la rând fără victorie

Surpriza din Liga 1, Chindia a egalat și în meciul de astăzi cu Hermannstadt, este al șaptelea meci pe care cei din Sibiu îl pierd. Dar al 8-lea meci pentru Chindia care câștigă și pare de neoprit.

Echipele de start au fost

FC Hermannstadt: Cristiano- Scarlatache, Vieira, Stoica, Petrescu – Addae, Dâlbea, Issah, Opruț – Mayoral, Sântean
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Chindia Târgoviște: Aioani- Căpușă, Pițian, Iacob, Dinu – Berisha, Rață, Cerchez, Dumitrașcu – Berisha, Popa
Antrenor: Emil Săndoi

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 18 cu un gol marcat în poarta Chindia Târgoviște de către Sîntean centrează, iar Karanovic reia cu capul în poartă, din câțiva metri.

Chindia egalează scorul în minutul 50 Costea centrează în careu, Căpușă preia dintre fundașii sibienilor și înscrie cu un lob. Este primul gol în Liga 1 al jucătorului Chindiei.

Rezumat video Hermannstadt – Chindia scor 1-1

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top