Viața actriței Viola Davis din serialul Netflix „Cum să scapi nepedepsit”

Știri externe

Viața actriței Viola Davis din serialul Netflix „Cum să scapi nepedepsit”

Cum să scapi nepedepsit unul din cel mai urmărite seriale de pe Netflix.

Viola Davis a devenit idolul milioanelor de persoane care au urmărit serialul Netflix „Cum să scapi nepedepsit” (How to get away with a murderer). Pe formurile și paginile de socializare chiar studenții de la facultățile de drept spun că se simt inspirați de serial și și-ar dori să poată să aibă prestația lui Annalise Keating, una din cele mai bune avocate de drept penal din SUA.

Viața lui Annalise Keating (Viola Davis)

Viola Davis s-a născut pe 11 august 1965 și a devenit foarte cunoscută din 2014 când a început să joace rolul lui Annalise Keating, avocata celebră și profesoară la o facultate de drept americană.

Serialul care a făcut-o celebră în toată lumea a fost produs de ABC, din 2014 până în 2020 când a fost difuzat ultimul sezon. Netflix a achiziționat drepturile de difuzare și a făcut valuri pe retețeaua de streaming, unde milioane de oameni au urmărit cu sufletul la gură serialul.

Răsturnările de situații, evenimentele din serial la care nimeni nu se aștepta au făcut serialul să fie un succes.

Scurt sinopsis

„Cum să scapi nepedepsit” sau titlul original „How to get away with a murderer”, este un serial de televiziune preluat și de rețeaua Netflix care prezintă realitățile cu care se confruntă avocații și stundeții la drept prin celebri ochi ai lui Annalise Keating.

Aceasta a pierdut un copil în ținerețe, iar de studenții ei are grijă care de proprii copii.

Soarta însă face ca lucrurile să nu decurgă mereu așa cum celebra avocată le-a plănuit.

Studenții pe care-i protejează se intorc împotriva ei, iar statul American vrea s-o condamne pe Annalise la pedepsa cu moartea.

Annalise reușeste singură să învingă un sistem prin acțiuni probono prin care apără cazurile judecate pe „rapid” să fie readuse în fața judecătorilor, iar mulți din cei condamnați primesc libertate sau pedepse mai ușoare.

Este un serial care te ține cu sufletul la gură și te face să fi nedezlipit de Netflix timp de 6 sezoane cât durează.

ABC a anunțat în mai 2020 că serialul nu se va mai produce și sezonul 6 a fost ultiml difuzat.

Trailer

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top