Diana Şoşoacă protest la Ministerul Sănătății, vrea să între în clădirea Ministerului

Știri interne

Diana Şoşoacă protest la Ministerul Sănătății, vrea să între în clădirea Ministerului

Diana Șoșoacă, senator AUR, a organizat un protest în fața Ministerului Sănătății pentru a cere explicații referitoare la situația de la Matei Balș.

Diana Șoșoacă vrea să între în clădirea Ministerului Sănătății

UPDATE 19:15 – Protestele par să prindă amploare și în țară. La Drobeta Turnu Serverin se cântă imnul național. Românii sunt revoltați că nu au fost luate măsuri după încendiul de la Matei Balș.

Diana Șoșoacă controversata deputată AUR organizează chiar la ora redactării acestui articol, un protest și cere minitrului sănătății Vlad Voiculescu să trimită pe cineva care să-i permită accesul în clădire.

Sursa: România TV

Senatorul Dana Șoșoacă a încercat să între în clădirea Ministerului Sănătății, dar accesul nu i-a fost permis, deși orice demnitar poate intra în Ministerele Statului.

Șoșoacă a contactat prin 112 serviciul de poliție, căruia îi cere ajutorul pentru ca jandarmii să-i permită accesul în sediu.

Unii protestatari au început să dea foc la măști

Protest la Ministerul Sănătății, protestatarii dau foc la măști. Protestul este condus de Diana Șoșoacă
Protest la Ministerul Sănătății, protestatarii dau foc la măști. Protestul este condus de Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă cere demisia lui Raed Arafat, despre care spune că sunt conducerea lui s-au produs o serie de evenimente tragice de la prăbușirea avionului în care a murit Adrian Iovan, până la focul de la Piatra Neamț, iar acum Matei Balș.

”Domnul Voiculescu trebuie să vină la minister, dacă nu este aici. Este obligatoriu. Le mulțumesc tuturor polițiștilor și jandarmilor din sistem. Armata, Jandarmeria și Poliția e cu oamenii din popor. M-au sunat personal. Mi-au spus să mergem înainte să eliberăm România”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă, prezentă la protest.

În ziua incendiului de la Matei Balș Diana Șoșoacă s-a dus la spital pentru a cere explicații, aceasta a fost ținută la poartă.

Unele persoane o acuză de populism și de instigare. Autoritățile încearcă să facă față valului de protestatari de la Ministerul Sănătății.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Simona

    31 ianuarie 2021 at 23:49

    Doamna avocat Soșoacă nu a inițiat nici un protest, dar a-a aflat acolo după cum știm.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top