Ban Bittman s-a pozat alături de o fostă iubită
Sursa foto: Universul.net

Media/TV

Ban Bittman s-a pozat alături de o fostă iubită

Dan Bittman a șocat pe toată lumea când s-a separat de Liliana Ștefan după o relație de 25 de ani. Artistul a fost cel care a făcut marele anunț la momentul respetic, iar acum s-a pozat alături de o fostă iubită. În imagine cântărețul se afla cu Tania Budi, iar fanii au început să vorbească despre o posibilă împăcare.

Ce spune Dan Bittman de relația cu Tania Budi

Dan Bittman și Tania Budi au avut o relație plină de năbădâi, după cum afirmă solistul trupei Holograf. Relația dintre cei doi s-a consumat cu anii în urmă, iar cei doi au rămas prieteni buni după ce și-au spus adio. Chiar dacă a început ca o joacă, pasiunea dintre ei a crescut în timp.

„Ce sunt acum sunt datorită femeilor pe care le-am întâlnit în viaţa mea. De la Tania Budi am învăţat, în primul rând, că o dra­goste poate să sfârşească şi într-o prietenie. A fost o dra­goste cu năbădăi şi cu scântei. Totuşi, cred că ambii am avut multe de învăţat din relaţia aceea. Ea a învăţat că nu poate să mă ţină într-un loc, eu am învăţat că o dragoste pornită ca o joacă poate să ajungă foarte serioasă. Asta înveţi de la femei, inteligenţa.”, povestea Dan Bittman în urmă cu ceva timp despre relația cu Tania Budi, potrivit Spynews.

Recent cei doi s-au pozat alături de câțiva prieteni la o ieșire în oraș. Nici Bittman și nici Tania nu au comentat nimic despre o posibilă împacare.

Motivul despărțitii lui Dan Bittman de mama copiilor lui

Dan Bittman și Liliana Ștefan au avut o relație de 25 de ani. Chiar dacă nu erau căsătoriți, cei doi aveau o familie frumosă cu trei copii și nimeni nu se aștepta la separarea lor. Cei doi au confirmat abia acum un an că nu mai locuiesc împrună, dar ruptura din relația lor a avut loc acum patru ani. Vina a fost a vedetei în totalitate, după cum a și mărturist de mai multe ori.

„A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a mărturisit artistul.

Unde stă acum Dan Bittman

Solistul a mai spus că de un an de zile s-a mutat și nu mai stă alături de familie. Acesta și-a cumparat un apartament destul de mare. Artistul a ținut cont de băieții lui când a ales noua louință, iar aceștia pot oricând să îl viziteze sau să rămână mai multe zile fără a fi problema spațiului.

Dan Bittman a mărturisit că i-a lăsat Lilianei tot, case, bunuri. Acesta a lăsat tot în urmă și a plecat.

Dan Bittman s-a născut pe 29 martie 1962 în București. Din 1985 este liderul și solistul trupei Holograf, alături de care a cunoscut succesul. De-a lungul carierei, vedeta nu s-a rezumat doar la domeniul muzical. Acesta a moderat mai multe emisiuni TV. Nu a stat departe nici de lumea politică. Astfel, în iaunuarie 2010 a fost desemnat consilier al ministrului de Finanțe, Sebastian Vlădescu.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top