Accident-cartier-Andronache

Știri interne

UPDATE Soferița care a ucis fetele din Andronache, eliberată de instanță

Femeia care aomorât două persoane de 7 și respectiv 21 de ani a fost arestată preventiv.

UPDATE, 2 MARTIE 2021 – Instanța a eliberat-o pe soferița din Andronache și a lăsat-o în libertate sub control judiciar.

Sâmbătă, 27 februarie soferița care a încurcat pedalele, a intrat pe trotuar și a omorât două fete. La două zile de la accident femeia a fost reținută preventiv pentru 24 de ore. Eveminetul s-a petrecut în cartierul Andronache din București.

Ce măsuri a luat poliția în cazul soferiței

Femeia care a provocat moartea celor două fete de respectiv 7 și 21 de ani a fost lăsată în libertate până astăzi. Aceasta este acuzată de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului, a transmis Poliția.

Eveminetul s-a petrecut în cartierul Andronache din București

Duminică soferița a fost audiată timp de trei ore de către anchetatori și a fost lăsată în libertate. Luni aceasta a trebuit să revină la audieri, iar polițiști au decis să fie reținută. După ce mașina a trecut peste cele două victime, mașina a dărâmat un stâlp de beton.

La primele audieri femeia a mărturist că nu conduce prea des și a încurcat pedalele mașinii. Martorii spun că femeia avea o viteză foarte mare, acul din bord orpindu-se la 107km/h, într-o zonă cu o limită mult mai mică.

Ce alcoolemie avea femeia

Femeia nu a fost testată la fața locului cu apartul etilotest după inpact. Aceasta a refuzat acest lucru, mărturisind că are probleme medicale. Soferiței i s-au recoltat probe din sânge pentru a vedea dacă a consumat alcool. La rezultatul testelor a reieșit o alcoolemie puțin peste 0,60g/l, potrivit unei surse.

Probele au fost prelevate la trei ore după accident. Din această cauză urmează să fie făcut un calcul retroactiv pentru a stabili cu aproximație alcoolemia de la momentul accidentului. Amintin că limita sub care nu se cosideră infracțiune este de 0,80g/l.

Cetățenii sectorului 2 îl acuză pe primar. Putea fi evitată catastrofa

Mai multi cetăți ai sectorului au făcut nenumărate plângeri cu privire la nerespectarea limitelor de viteză din zonă. Cetățenii se tem pentru copii lor deoarece susțin că foarte mulți șoferi merg cu viteză în zona respectivă.

„Ce putem să facem? Este păcat că mor copii, se merge cu viteză. Azi dimineață pe strada Ropotului a fost un alt accident”, a spus un cetățean.

Astăzi, primarul secotorului 2 Radu Mihaiua fost la locul accidentului să stea de vorbă cu oameni nemulțumiți. Locatorii susțin că s-au făcut mai multe cereri pentru a se lua măsuri, dar li s-a spus că nu există fonduri suficiente pentru o lucrare de genul.

Primarul susține că nu poate rezolva această problemă personal deoarece Administrația Străzilor este cea care se ocupă de lucrări. Instituție ce este în subordinea Primăriei Capitalei.

Femeia care a produs accidentul a avut nevoie de ingrijiri medicale

Reamintin că cea care a produs accidentul nu se afla singură în mașină, mai era cu o persoană. Ambii au fost transportați la Spitalul Pantelimon susținând că martorii i-au lovit.

Speriați de zgomotul puternic zeci de oameni au venit la fața locului. O sursă de la fața locului susține pentru Observator că martorii au bătut-o atât pe femeie cât și pe soțul acesteia. Cei doi au fost scoți din mașină cu forța și loviți cu lopata.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top