morosan-gheorghe
Sursa foto: antena1

Știri interne

Ciminalul din Onești are un cazier bogat. A avut mai multe sentințe pentru violență și furt

Morosan Gheorghe ar evechi probleme cu legea. Mai multe acuzații au fost făcute pe numele lui.

Bărbatul din Onești care este acuzat de crimă are 68 de ani și un trecut nu foarte curat. Moroșan Gheorghe, pe numele său a luat luni doi ostatici și i-a amenințat cu un cuțit. O țară întreagă a privit cum cei doi bărbați erau amenințati. Acesta și-a anunțat fapta la poliție așteptând să negocieze cu autoritățile.

Ce se află în cazierul lui Moroșan Gheorghe

După primele informații apărute se pare că bărbatul a încălcat de mai multe ori legea. Prima infracțiune a comis-o în anul 1987, când a fost condamnat la trei ani și șase luni inchisoare pentru furt calificat. La câțiva ani distanță, mai exact în anul 1991 acesta a fost acuzat din nou de furt și a primit un an și șase luni.

În 2003 primește o nouă sentință de șase luni pentru vătămare corporală gravă. Cea mai recentă acuzație a bărbatului este din 2010 când a fost prins în Italia conducând sub influența alcoolului. El a primit atunci 28 de zile de închisoare.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău s-a sesizat din oficiu și a deschis un dosar în rem pentru infracţiunea de omor calificat, potrivit unui comunicat oficial.

Cei doi bărbați ucisi au venit pentru niște simple lucrări

Luni seară doi muncitori din județul Bacău au fost omorâți cu brutalitate. Fostul propietar, era indigant că pierduse apartamentul, fiind obligat să îl evacueze. Moroșan Gheorghe chemase doi bărbați pentru a-i renova apartamentul, pentru cei doi era prima lucrare în afara locului de muncă și se pare că și ultima. După mai multe încercări ale poliției să discute cu agresorul acesta i-a înjungiat pe cei doi.

Soţia agresorului, aflată tot timpul în zona conflictului, a fost reţinută de poliţişti pentru complicitate.

Una dintre victime l-ar fi atacat pe presupusul ucigaș și s-ar fi luptat cu acesta înainte de a fi înjunghiat, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale. Lupta ar fi fost observată de locatarii din balconul altui apartament. Una dintre victime a murit pe loc, iar cea de-a doua în drum spre spital.

Moroșan Gheorghe este în spital. Se vorbește de transferul la un spital penitenciat

După ce poliția a deschis focul de arme, agresorul a ajuns la spital de unde i-au fost scoase nouă gloanțe. Poliția a folosit șapte gloanțe de cauciuc și două letale pentru a-l putea imobiliza. În prezent bărbatul este la secția de terapie intensivă unde a fost detubat.

Moroșan este păzit de mai mulți polițiști în momentul de față. Este supravegheat de două persoane care se află chiar în salon cu el, iar la ușă în exterior mai sunt prezenți doi polițiști.

Medicii au declarat că după ce va fi stabilizat se va lua legătura cu organele legii pentru a stabili modalitatea de tratament. În momentul de față nu este posibil transferul pacientului la o unitate medicală de tip penitenciar, având în continuare nevoie de terapie intensivă.

Soţia agresorului, aflată tot timpul în zona conflictului, a fost reţinută de poliţişti pentru complicitate. Angajată încă din 1988 la Chimcomplex, aceasta a întâmpinat dificultăți încă din 1994 atunci când a avut loc un transfer de motorină. După aproape doi ani de procese, femeia a câștigat și compania a fost obligată să o reprimească la lucru și să-i plătească toate salariile din urmă. A fost încadrată că primitor-distribuitor la depozitul de metalurgice, neferoase și electrice. La câțiva ani distanță povestea furtului s-a repetat.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top