burlacul sezonul 6
Sursa foto: Viva

Media/TV

Astăzi începe cel de-al 6 sezon „Burlacul”.Ce sfaturi i-a dat Răzvan Fodor râvnitului burlac

Noul sezon de la Burlacul promite clipe pline de emoție. Andi Constantin își caută perechea.

Andi Constantin, cea mai râvnită ispita de la „Insula iubirii” este burlacul noului sezon de la Antena 1. Astăzi de la ora 20:30 telespectatorii vor vedea prima întălnire a buracului cu fetele. În competiția pentru inima ispitei au intrat 25 de femei, gata să pășească la altar după terminarea emisiunii. Răzvan Fodor este prezentatorul emisiunii și îl va ghida pe acesta pe toată durata show-ului.

Andi Constantin burlacul sezonului șase

După șase sezoane în care cei mai râvniti bărbați din showbizz, precum Cătălin Botezatu, Vladimir Dăghia, Bogdan Vlădău și-au căutat aleasa a venit și rândul lui Andi Constin. După ce a participat la mai multe sezoane în „Insula iubirii” și a despărțit câteva cupluri, ispita a decis să se aseze la casa lui și își caută sufletul pereche.

Multiplu campion la fitness și antrenor, Andi va aștepta acum să fie cucerit, după mulți ani în care a fost cuceritor. Emisiunea ce va debuta astăzi, 5 martie a fost filmată atât în România cât și în Turcia, iar prima emisie promite un decor de vis. Burlacul a declarat că a ajuns la o vârstă la care dorește să își întemeieze o familie. Principalul motiv pentru care a ales să participe în emisiune, fiind acesta.

Ce sfaturi i-a dat Răzvan Fodor burlacului

Răzvan Fodor este gazda emisiunii din acest sezon. Câstigătorul „Asia Express” povestește că s-a împrietenit imediat cu burlacul și a văzut în acestaa dorința de a-și găsi perechea. Rolul lui Răzvan nu va fi doar de prezentator, aceste a spus că va încerca să îi dea cele mai bune sfaturi lui Andi.

„Am înțeles că se vrea altceva, că noi, membrii echipei, putem să îi fim prieteni, să îl ajutăm pe băiatul acesta să se căsătorească, pentru că își dorește foarte tare o familie”, a mai povestot Fodor.

Răzvan Fodor are o căsnicie fericită de șapte ani și o fetiță. Alături de chef Sorin Bontea a câstigat marele premiul de la „Asia Express”. Cei doi s-au bătut în finala pentru premiul cel mare de 30.000 de euro cu Speak și Ștefania.

Cine sunt cele 25 de concurente de la Burlacul

Burlacul va avea o misiune destul de grea, el va trebui spă aleagă din 25 de domnișoare. Ce mai tânără concurentă are 20 de ani, Bianca care este professional dominator. În show sunt și două surori ce se vor lupta pentru inima burlacului, Zina, alintată Malinka și Angela. Rodica, studentă la medicină va lupta și ea pentru un loc la brațul lui Andi. Eliza care area aceeași vârstă cu cea a burlacului, 29 de ani a terminat Cibernetica și crede că poate trezi scânteia dintre ei. În concurs au venit și fete de peste hotare, Elena a venit din Republica Moldova, iar Alexandra tocmai din Anglia.

Cine sunt cele 25 de concurente de la Burlacul

Emisiunea va fi una plină de suspan, emoții, totul fiind îmbrăcat într-un aer de gală. Concurentele vor încerca să îi cucerească inima ispitei prin locuri exotice, golfuri pustii, orașe de vis ce vor crește tensiunea dintre ei. La finalul acestei seri doar 15 dintre cele 25 vor porni în aventură alături de Andi.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top