Donald Trump și-a lansat un website pentru a ține legătura cu susținătorii. Ce informații apar pe platformă
Sursa foto: AP /Alex Brandon

Știri externe

Donald Trump și-a lansat un website pentru a ține legătura cu susținătorii. Ce informații apar pe platformă

Donlad Trump și-a lansat propriul site. Platfroma de socializare promisă poate fi o extindere a paginii.

Fostul președinte american, Donald Trump a anunțat că își va lansa propria platformă pentru a ține legăruta cu susținătorii. Purtătorul de cuvând din timpul campaniei electorale anunțase că Trump va lansa propria rețea de socializare în câteva luni. Se pare că totul s-a întâmplat mult mai repede, iar rețeau de socializare poate apărea după lansarea site-ului. După ce fostului președinte i-au fost închise toate conturile se socializare, a fost nevoit să își deschidă propria platformă.

Site-ul lui Trump are patru sesiuni, una este pagina de deschidere, o secțiune este dedciată celor patru ani de mandat în funcția de președinte. Tot acolo, apare o scurtă istorisire despre soția lui, Melania. Ultimele două secțiuni sunt dedicate contactului, unul pentru cetățeni și alta pentru presă.

Donald Trump și-a lansat un website pentru a ține legătura cu susținători. Poate urma lansarea platformei de socializare

După atacul de la Capitoliu din 6 ianuarie lui Donald Trump i-au fost închise majoritatea rețelelor de socializare. Fostul președinte este cunoscut pentru postările incitante de pe Twitter, în special. După ce a văzut că nu mai poate comunica cu susținătorii a decis că este timpul să își deschidă propria rețea de socializare, după cu a fost anunțat cu puțin timp în urmă.

Ce informații apar pe platformă lui Trump

Momentan Donald Trump a decis să își lanseze o pagină de internet unde a găsit oportun să își etaleze succesele din timpul mandatului de președinte. Pe pagina de internet 45office.com sunt afişate numeroase fotografii cu Trump alături de soţia sa Melania.

„Biroul lui Donald J.Trump este angajat să păstreze magnifica moştenire a Administraţiei Trump, ducând totodată mai departe agenda sa America First”, este mesajul cu care sunt întâmpinaţi vizitatorii care intră pe site.

Ce informații apar pe platformă. Donald Trump nu a menționat și dosarele în care este anchetat

Site-ul fostului președinte este împărțit în patru secțiuni. Cea care a stârnit cele mai multe controverse eset cea „Despre” în care sunt povestite cele mai importante realizări în funcția de președinte.  Resprectiva secțiune conţine o prezentare elogioasă în 850 de cuvinte a perioadei petrecute de Trump la Casa Albă. Textul pune în evidenţă ceea ce fostul preşedinte consideră a fi cele mai mari realizări ale sale. Se vorbește inclusiv despre proiectele de energie şi securitatea graniţelor, consolidarea NATO şi a altor alianţe internaţionale sau răspunsul său situația globală.

Cu toate acestea câteva amănunte importante din mandat lipsesc. Nu se vorbește despre scandalurile în care fostul președinte a fost implicat. Mai mult, nu sunt amintite nici anchetele de corupţie, cele două proceduri de impeachment sau atacurile împotriva unor instituţii democratice care i-au marcat preşedinţia.

În ciuda scandalurilor, Donald Trumo reprezintă o influență seminificativă asupra partidului liberal. În ciuda pierderii în fața lui Joe Biden cu șapte milioane de voturi, el nu exclude o nouă candidatură. Într-un interviu acordat Fox News luna aceasta, Jason Miller, fost purtător de cuvânt al campaniei Trump, a declarat că, în urma interdicțiilor sale de pe Twitter și Facebook, Trump își va lansa propria platformă de socializare în următoarele luni.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top