Program magazine: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, LIDL, Penny octombrie 2021

Știri interne

Program magazine: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, LIDL, Penny octombrie 2021

Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, LIDL, Penny vor funcționa cu program normal sau redus în weekend – UPDATE

Programul magazinelor poate suferi modificări. Lanțurile de Hypermarketuri și Supermarketuri Mega Image, Cora, Kaudland, LIDL, Carrefour, Auchan, Penny, Profi și La doi pași vor evectua modificări ale programului în weeekend și în unele cazuri și în timpul săptămânii. Programul magazinelor suferă modificări în localitățile afectate de deciziile autorităților locale, dar și centrale.

Program magazine: în weekend și timpul săptămânii – UPDATE

Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image,  LIDL, Penny vor funcționa cu program normal sau redus în weekend
Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, LIDL, Penny vor funcționa cu program normal sau redus în weekend. FOTO: Faxnews

Programul magazinelor ar putea fi modificat. Conform celor mai recente date furnizate de autorități este permisă funcționarea magazinelor în weekend până la ora 18:00. Astfel, de duminică, 3 octombrie 2021 programul Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, LIDL, Penny în București, Ilfov și localitățile vizate de decizia CNSU ar putea fi modificat.

UPDATE 17:15 – Programul magazinelor nu va fi modificat, conform hotărârii CNSU și OUG aprobate de Guvernul României. Magazinele precum Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, LIDL, Penny vor funcționa până la ora 22:00.

De notat este că există și o a doua variantă de program al magazinelor alimentare care ar permite funcționarea magazinelor după program normal cu excepții în funcție de localitate și deciziile luate local de autorități.

În timpul săptămâni programul hypermarketurilor și supermarketurilor va rămâne cel obșnuit ora maximă permisă fiind ora 22:00.

Program magazine: livrare acasa / la domiciliu

Programul magazinelor poate fi afectat de schimbările decise de autoritățile locale, însă lanțurile de Hypermarketuri și Supermarketuri prezente pe aplicațiile de livrare, cum ar fi Glovo, FoodPanda, Bringo au anunțat că serviciile de livrare acasa, la domiciliu, vor funcționa până la ora 22:00. În unele localități livrările sunt posibile chiar până la ora 2:00, după vechiul program.

Program magazine București și Ilfov

Programul magazinelor din București din rețeaua Auchan, Kaufland, Carrefour, LILD nu va fi modificat, acestea vor funcționa până la ora 22:00. Propunerea inițială care prevedea inchiderea magazinelor la ora 18:00, a fost modificată de autorități, însă există condițiile speciale dupa ora 20:00 în weekend și în zonele localitățile afectate de decizia CNSU.

Reprezentații Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, LIDL, Penny asigură clienții de stocuri și invită la cumpărături responsabile

Reprezentații lanțurilor de magazine Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, LIDL, Penny asigură clienții că magazinel dispun de stocuri suficiente de alimente și profunse nonalimentare.

Nu este recomandată cumpărarea de produse în exces, nu se pune problema ca acestea să nu fie aprovizionate corepunzător.

Cumpărăturile pot fi făcute ca și până acum, responsabil, în cantități necesare nu de aprovizionare. Pentru e a evita aglomerarea sau panica de orice fel, magazinele transmit că indiferent de programul de funcționare a acestora în weekend sau în timpul săptămânii nu este indicat să cumpărați cantități mari și nu se pune problema ca stocurile sau aprovizionarea acestora să fie defectuasă.

Acest articol va fi actualizat imediat ce sunt publicate în Monitorul Oficial deciziile autorităților locale. Programul magazinelor poate suferi modificări de pe o zi pe alta.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top