Veste cruntă despre Mădălin Ionescu. Ce a pățit cunoscutul prezentator

Media/TV

Veste cruntă despre Mădălin Ionescu. Ce a pățit cunoscutul prezentator

Veste cruntă despre Mădălin Ionescu. S-a aflat ce a pățit cunoscutul prezentator. Soția sa este în panică totală. Anunțul despre ce s-a întâmplat a fost făcut chiar de către Cristina Șișcanu, imediat după cei doi s-au întors din vacanță.

Este vestea momentului despre Mădălin Ionescu. El a fost într-o lungă și binemeritată vacanță cu soția sa, cunoscuta Cristina Șișcanu. S-au simțit bine, s-au distrat și relaxat, însă la întoarcere au avut parte de o surpriză neplăcută.

Detaliile despre ce s-a petrecut în clipa în care cei doi s-a întors din vacanță au fost date chiar de către Cristina Șișcanu. Vedeta i-a ținut la curent pe fani pe unde a fost și cum și-a petrecut timpul liber alături de soțul ei și de copii.

Care este marea nemulțumire a Cristinei Șișcanu

În clipa în care a pus piciorul înapoi în România, Cristina Șișcanu a dat glas nemulțumirii sale. Întoarsă dintr-o vacanță lungă la Salzburg, soția lui Mădălin Ionescu a scris pe pagina sa de socializare ce anume nu i-a fost plăcut să vadă când a ajuns acasă. Soția lui Mădălin Ionescu a mărturisit că ar mai fi vrut să stea să se odihnească în bătaia soarelui, pe șezlong, la mare, ore în șir.

‘’Avem o situație. Ne-am întors dintr-o vacanță lungă, intensă și ajungând acasă, ce se întâmplă, de fapt? Cei din jurul nostru pleacă în vacanță. Nu m-am săturat încă de plajă, de mare, de soare, de șezlong, de stat pe șezlong, pentru că nici nu prea am avut parte de așa ceva. Nu am avu genul acela de vacanță să stau să zac pe șezlong. Și simt nevoia așa să zac pe șezlong multe ore la plajă și să mă odihnesc’’, a spus soția lui Mădălin Ionescu pe rețelele de socializare.

Cum a fost vacanța alături de Mădălin Ionescu

Despre cum s-a distrat în Austria, Cristina Șișcanu a povestit pas cu pas. Într-una dintre postări, ea arată cum „la ZOO din Salzburg, Petra a hrănit animalele, iar ea si Mădălin am mâncat pufuleți”. Într-o alta, a recunoscut că este „cea mai intensă vacanță de până acum”. Cristina Șișcanu a ținut să le arate celor care îi urmăresc contul de socializare cum a fost într-o plimbare cu podul plutitor pe lac, în varful muntelui în Austria sau cum a ales să meargă cu telecabină, spre aventură, pe munte în Austria.

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Chiar dacă dau și peste momente mai neplăcute, aceștia reușesc să treacă, împreună, peste orice. Prezentatorul TV a precizat, în trecut, că au existat divergențe între ei, dar că nu s-a pus niciodată problema de separare. Mădălin Ionescu a susținut că nu a plecat niciodată de acasă și nu s-au jignit.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top